Skip to main content

Chefs­rekrytering

Hitta ledare för framtiden! Vi känner nyckelpersonen som kan förverkliga ditt företags vision.

Rekryterings- och interimslösningar för ledande positioner

Med vår expertis inom executive search hittar vi de ledare som inte bara uppfyller kraven, utan som också kommer att driva din verksamhet framåt.

Din ledningsgrupp är avgörande för företagets framgång

Vi erbjuder:

  • Djupgående förståelse för olika ledarskapsbehov
  • Exklusivt chefsnätverk
  • Skräddarsydda strategier
  • Fullständig konfidentialitet och professionellt genomförande

Vår process för executive search

  1. Förståelse och strategi: Varje chefsrekrytering inleds med en djupgående analys av din organisations behov. Analysen ligger till grund för den skräddarsydda sökstrategin vi sedan utformar för att hitta den perfekta kandidaten.
  2. Identifiering och bedömning: I vårt team finns ekonomer som arbetat på höga positioner i stora bolag. Med den erfarenheten i ryggen genomför vi en grundlig bedömning av varje kandidats kompetens och ledarskapsförmåga.
  3. Presentation och validering: Vi presenterar de mest lämpade kandidaterna för dig och hjälper till med intervjuer och bedömningar. Vårt mål är att du ska känna dig helt säker i ditt val av ny ledare.
  4. Stöd och uppföljning: Även efter att en kandidat har accepterat ett erbjudande från dig stannar vi vid din sida. Vi vill säkerställa en smidig övergång för kandidaten och en framgångsrik integration i din organisation. Varje rekrytering ska vara hållbar på sikt!
Gustav Krieger Gazella

Vill ni prata chefsrekrytering?
Välkommen att kontakta mig!

Caroline Wettermark
caroline.wettermark@gazella.se
076 176 01 32

Ledande företag väljer Gazella