Skip to main content

Konsultande redovisningsansvarig

Behöver du en redovisningsansvarig på konsultbasis? Vårt team har praktisk erfarenhet inom redovisning och ekonomistyrning. Vi förstår vikten av att hitta en kunnig, engagerad och ansvarstagande person som kan leda och effektivisera ditt företags redovisningsprocesser när behov uppstår.

Stort nätverk av erfarna ekonomer

Många kvalificerade redovisningsansvariga i Stockholm är en del av vårt nätverk. Flera av dem är redo att ta sig an konsultuppdrag med kort varsel. Att arbeta som redovisningsansvarig innebär att ha ett övergripande ansvar för företagets redovisning. Det kräver både noggrannhet och strategiskt tänkande, men också ledarskapsförmåga. När du väljer en redovisningsansvarig genom oss, kan du vara säker på att få en konsult som inte bara har den tekniska kunskapen, utan också rätt personliga egenskaper för din företagskultur.

Snabba interimslösningar

Vår rekryteringsprocess är skräddarsydd för att uppfylla dina specifika krav och önskemål. Vi inleder med en grundlig behovsanalys för att förstå dina behov. Därefter använder vi effektiva metoder för att se till att bara de bästa interima ekonomerna presenteras för dig. Vårt mål är att göra processen så snabb och smidig som möjligt.

Varför välja oss för konsultuppdrag?

  • Snabb tillsättning.
  • Slipp tidskrävande och kostsamma felrekryteringar.
  • Dra nytta av vårt teams praktiska erfarenhet inom redovisning och ekonomi.
  • Få professionell och dedikerad rådgivning under hela processen.
  • Tillgång till ett brett nätverk av kvalificerade redovisningsansvariga.
  • Snabb ersättning med ny konsult utan extra kostnad vid behov.

Vi hjälper dig att hitta rätt redovisningsansvarig

I en värld där korrekt och uppdaterad redovisning är avgörande för företagets framgång, är valet av en lämplig redovisningsansvarig viktigare än någonsin. Vi skräddarsyr en konsultlösning för dig.

Tove Söderström

Är du redo att optimera din ekonomiavdelning med en erfaren redovisningsansvarig?

Tove Söderström
Team Manager – Senior Accounting & Payroll
tove.soderstrom@gazella.se
+46 76 176 01 84

Våra experter förstår din vardag!

Vi är inget vanligt interims- och rekryteringsbolag.  

Med experter från linjen förstår vi dina utmaningar och är ett bollplank när du bygger ditt team starkt. Vi strävar alltid efter att leverera WOW. Först då vet vi att vi har lyckats.

Ledande företag väljer Gazella