Skip to main content

Executive search

Rekrytering av controllerchef

Behöver du rekrytera en controllerchef? Tillsammans hittar vi controllerchefen som kan leda teamet och optimera ditt företags ekonomiska processer och rapportering.

Stort nätverk av seniora controllers

Många seniora controllers väljer att bli en del av vårt nätverk. Gazella har blivit en självklar mötesplats för ekonomer i Stockholm. Genom att rekrytera en controllerchef via oss säkerställer du att ditt företag får en expert inom ekonomisk analys, budgetering och rapportering, som även passar in i din företagskultur.

Snabb och effektiv rekrytering

Vår process är designad för att snabbt identifiera och presentera de bästa kandidaterna. Vi börjar alltid med en behovsanalys där vi tar reda på dina unika behov och mål med rekryteringen. Eftersom vi lägger över 10 000 timmar i månaden på att intervjua ekonomer för framtida uppdrag har vi alltid kandidater redo. Så fort vi vet vad du behöver börjar vårt team av seniora ekonomer och engagerade rekryterare sin gemensamma sökprocess för att hitta rätt match för dig.

Detta får du

  • Undvik kostsamma och tidskrävande felrekryteringar.
  • Vi matchar både kompetens och företagskultur.
  • Vårt team har praktisk erfarenhet från höga positioner inom ekonomi.
  • Kontinuerlig rådgivning under hela rekryteringsprocessen.
  • Snabb ersättning med ny kandidat vid behov, utan extra kostnad.

Vi hittar rätt kandidater för dig

I en tid där stabil och framåtlutad ekonomistyrning är avgörande, är valet av rätt controllerchef kritiskt. Låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta kandidaten.

Caroline Wettermark

Är du redo att stärka teamet med en vässad controllerchef?

Caroline Wettermark
Operation Manager – Executive Search & Interim Management
caroline.wettermark@gazella.se
+46 76 176 01 32

Våra experter förstår din vardag!

Vi är inget vanligt interims- och rekryteringsbolag.  

Med experter från linjen förstår vi dina utmaningar och är ett bollplank när du bygger ditt team starkt. Vi strävar alltid efter att leverera WOW. Först då vet vi att vi har lyckats.

Ledande företag väljer Gazella