Skip to main content

Redovisnings­ekonomer för konsultuppdrag

Behöver du en redovisningskonsult? Vårt team har praktisk erfarenhet inom redovisning och ekonomi på höga positioner. Vi förstår vikten av att hitta en kvalificerad och engagerad redovisningsekonom som kan bidra till att stärka och hålla igång ditt företags redovisningsfunktioner.

Stort nätverk av redovisningsekonomer

Ett stort antal kvalificerade redovisningsekonomer väljer att vara en del av vårt ekonomnätverk. Arbete inom redovisning kräver inte bara noggrannhet och struktur, utan även en förmåga att förstå och hantera komplexa finansiella system. När du anlitar en konsultande redovisningsekonom genom oss, kan du känna dig trygg med att få en pålitlig och kompetent person presenterad. Vi ser till att våra redovisningsekonomer har rätt kunskap inom viktiga områden som finansiell rapportering, bokföringsstandarder och skatteregler. Vi ser också till att de konsulter vi presenterar för dig passar in i din företagskultur.

Snabb tillsättning

Vår sökprocess är noggrant anpassad för att uppfylla dina specifika behov och önskemål. Vi inleder med en grundlig behovsanalys tillsammans med dig. Därefter använder vi effektiva metoder för att säkerställa att bara de mest lämpliga konsulterna presenteras. Vårt främsta mål är att göra processen att hitta en redovisningsekonom så smidig och effektiv som möjligt för dig. Konsultuppdraget ska gå som en dans!

Varför välja oss för att hitta en konsult?

  • Vi känner många redovisninsekonomer som är redo för konsultuppdrag.
  • Slipp tidskrävande och kostsamma felrekryteringar.
  • Dra nytta av vårt teams praktiska erfarenhet inom redovisning och ekonomi.
  • Få professionell och dedikerad rådgivning under hela processen.
  • Tillgång till ett brett nätverk av konsulter, från nyutexaminerade till erfarna redovisningsexperter.
  • Snabb ersättning med ny konsult vid behov, utan extra kostnad.

Vi hjälper dig att hitta din redovisningsekonom

Effektiv redovisning och snabb tillgång till ekonomiska rapporter är avgörande för företag i dag. Vi förstår att valet av redovisningsekonom är kritiskt. Vi är här för att stötta dig i sökandet efter konsulten som kan bidra till ditt företags ekonomiska hälsa och tillväxt.

Sofia Lundgren

Är du redo att stärka ditt företags redovisningsfunktion med en kvalificerad redovisningsekonom på konsultbasis?

Sofia Lundgren
Team Manager – Interim Accounting
sofia.lundgren@gazella.se
+46 76 176 01 24

Våra experter förstår din vardag!

Vi är inget vanligt interims- och rekryteringsbolag.  

Med experter från linjen förstår vi dina utmaningar och är ett bollplank när du bygger ditt team starkt. Vi strävar alltid efter att leverera WOW. Först då vet vi att vi har lyckats.

Ledande företag väljer Gazella