Skip to main content

Rekrytering av junior controller

Behöver du rekrytera en junior controller? Vårt team har praktisk erfarenhet av ekonomistyrning och sätter en stolthet i att matcha rätt talanger med rätt företag. Vi förstår vikten av att hitta en ambitiös och skicklig junior controller som också passar in i din företagskultur.

Stort nätverk av talangfulla juniora controllers

Inom vårt nätverk finns ett stort antal juniora controllers som är redo att ta sig an nya utmaningar. Rollen som controller är avgörande för att säkerställa noggrann ekonomisk rapportering och effektiv ekonomistyrning. Med en junior controller i ditt team får du tillgång till ny kunskap och färska perspektiv, samtidigt som du bidrar till karriärutvecklingen för en lovande ekonom i början av karriären.

Resultatinriktad rekryteringsprocess

Vår rekryteringsprocess är utformad för att vara både enkel och effektiv, och börjar långt innan du kontaktar oss. Vi lägger ner tusentals timmar varje månad på att intervjua och utvärdera potentiella kandidater för framtida roller som junior controller. Processen inkluderar en grundlig behovsanalys som vi utför tillsammans med dig. Genom den säkerställer vi att de kandidater vi presenterar är väl anpassade för att möta ditt företags specifika behov och utmaningar.

Varför rekrytera junior controller via oss?

  • Undvik tidskrävande och kostsamma rekryteringsprocesser.
  • Dra nytta av vårt breda nätverk av motiverade juniora controllers.
  • Vårt team har praktisk erfarenhet och kunskap inom ekonomistyrning.
  • Få rådgivning och stöd under hela rekryteringsprocessen.
  • Vi garanterar professionell och respektfull behandling av alla kandidater.
  • Ny kandidat utan extra kostnad om första matchningen inte uppfyller förväntningarna

Stärk ekonomifunktionen med en junior controller

I en värld där precisa och analytiska ekonomiska insikter är kritiska, är valet av en lämplig junior controller viktigare än någonsin. Vi är här för att hjälpa dig att hitta kandidaten som kan bidra med färska perspektiv på ditt företags ekonomiska processer.

Katarina Milenkovic Radosavljevic

Är du redo att stärka ditt företags ekonomifunktion genom att rekrytera en junior controller?

Katarina Milenkovic Radosavljevic
Team Manager – Recruiting Business Control
katarina.milenkovic@gazella.se
+46 76 176 01 06

Våra experter förstår din vardag!

Vi är inget vanligt interims- och rekryteringsbolag.  

Med experter från linjen förstår vi dina utmaningar och är ett bollplank när du bygger ditt team starkt. Vi strävar alltid efter att leverera WOW. Först då vet vi att vi har lyckats.

Ledande företag väljer Gazella