Skip to main content

Redovisningsassistent för konsultuppdrag

Behöver du en redovisningsassistent på konsultbasis? Vårt team har praktisk erfarenhet inom redovisning. Vi förstår vikten av att hitta en noggrann, engagerad och kunnig person som kan stärka ditt företags redovisningsprocesser under övergångsperioder.

Stort nätverk av erfarna redovisningsassistenter

Många kvalificerade redovisningsassistenter väljer att vara en del av vårt ekonomnätverk. Att arbeta inom redovisning kräver noggrannhet, struktur och en förmåga att hantera komplexa finansiella data. När du väljer en konsult genom oss kan du vara säker på att möta en pålitlig och kompetent person. Vi ser till att våra redovisningsassistenter inte bara har teknisk kunskap och erfarenhet inom bokföring, skatteregler och finansiell rapportering, utan även förmågan att smidigt integrera sig i din företagskultur och arbetsmetoder.

Snabb konsultprocess

Vår process för konsultuppdrag är skräddarsydd för att uppfylla dina specifika behov. Vi inleder med en grundlig behovsanalys tillsammans med dig för att förstå dina specifika krav och önskemål. Därefter använder vi effektiva rekryteringsmetoder för att säkerställa att bara de mest lämpliga konsulterna presenteras för dig. Vårt främsta mål är att göra rekryteringsprocessen så smidig och snabb som möjligt för dig.

Varför välja oss?

  • Undvik tidskrävande och kostsamma felrekryteringar.
  • Dra nytta av vårt teams praktiska erfarenhet inom redovisning och finans.
  • Få professionell och dedikerad rådgivning under hela processen.
  • Tillgång till ett brett nätverk av konsulter, från nyutexaminerade till erfarna redovisningsveteraner.
  • Snabb ersättning med ny konsult vid behov, utan extra kostnad.

Vi hjälper dig att hitta din nästa redovisningsassistent

Noggrann och effektiv redovisning är en viktig grundpelare för företag. Vi är här för att stötta dig i sökandet efter konsulten som kan bidra till ditt företags ekonomiska hälsa och framgång.

Sofia Lundgren

Är du redo att hitta en kvalificerad redovisningsassistent för konsultuppdrag?

Sofia Lundgren
Team Manager – Interim Accounting
sofia.lundgren@gazella.se
+46 76 176 01 24

Våra experter förstår din vardag!

Vi är inget vanligt interims- och rekryteringsbolag.  

Med experter från linjen förstår vi dina utmaningar och är ett bollplank när du bygger ditt team starkt. Vi strävar alltid efter att leverera WOW. Först då vet vi att vi har lyckats.

Ledande företag väljer Gazella