Skip to main content

Rekrytering inom lön

Behöver du rekrytera kompetens inom lön? Din nästa ekonom finns i vårt nätverk.

Vi kan lön

 • Lång operativ erfarenhet: Tack vare vår långa erfarenhet inom både ekonomifunktionen och rekryteringsbranschen förstår vi behoven din ekonomiavdelning har.
 • Nätverk av kvalificerade kandidater: Vi har ett brett nätverk av löneekonomer. Vårt fokus ligger på att matcha rätt kompetens och personlighet med rätt företag och utmaning.
 • Anpassade rekryteringslösningar: Vi erbjuder skräddarsydda rekryteringslösningar som passar just ditt företags behov.
 • Din tid är värdefull: Ibland är det bråttom. Ibland har du bara annat för dig. Vi minimerar tiden du lägger på rekrytering samtidigt som vi maxar kvaliteten på kandidaterna.

Exempel på löneroller som vi arbetar med

 • Lönechef
 • Senior AP/AR-ekonom
 • Lönespecialist
 • Löneassistent
 • Bolagsekonom
Katarina Dahlén, Bonnier
I en process kommunicerade jag vårt behov på en fredag och måndagen efter intervjuade jag kandidater.
Katarina Dahlén f.d. CFO, Bonnier finans

Våra experter förstår din vardag!

Vi är inget vanligt interims- och rekryteringsbolag.  

Med experter från linjen förstår vi dina utmaningar och är ett bollplank när du bygger ditt team starkt. Vi strävar alltid efter att leverera WOW. Först då vet vi att vi har lyckats.

Rekryteringsprocessen

1. Behovsanalys

Tillsammans kartlägger vi vilka behov ditt företag har. Vanligtvis har vi med oss ett par kandidatförslag redan till första mötet för att rulla i gång diskussionerna.

2. Search

Vi söker upp matchningar efter dina önskemål. Majoriteten av kandidaterna genereras under vår searchprocess. Vid behov utökar vi urvalet genom annonsering i relevanta kanaler.

3. Intervju hos oss

Vi träffar alla aktuella kandidater för en intervju. Baserat på intervjun gör vi en analys av hur väl kravprofilen matchar kandidaten. Vilket Gazella-team som hanterar din rekrytering beror på rollen du söker. Varje team är specialiserat på en viss yrkesgrupp – controllers, redovisningsekonomer och så vidare. Så att de vet vilka frågor som behöver ställas under intervjun.

4. Toppkandidater presenteras

Under intervjuprocessen presenterar vi löpande våra utvalda kandidater för dig, som tar beslut om vilka ekonomer som ska kallas till en andra intervju.

5. Intervju hos kund

Nu får du som kund möjlighet att träffa de bästa kandidaterna för rollen. Det är viktigt att både kandidaten och kunden känner att matchningen stämmer. I det här skedet kan ni ställa frågor till varandra och diskutera rollen.

6. Kvalitetssäkring vid rekrytering

Vid behov hjälper vi till med ytterligare tester för att säkra ekonomernas förmågor. Utöver kompetensbedömning, omfattande intervjuer och referenstagning, kan vi även erbjuda personlighetstester, färdighetstest, djupintervju av legitimerad psykolog samt kreditupplysning och utdrag ur belastningsregistret.

7. Urval och erbjudande

Dags för matchmaking! När kunden gjort sin bedömning och valt ut en kandidat, erbjuds kandidaten en anställning. Som rekryteringspartner tar Gazella ansvar för att återkoppla till samtliga som varit inblandade i processen.
 1. Steg 1.
 2. Steg 2.
 3. Steg 3.
 4. Steg 4.
 5. Steg 5.
 6. Steg 6.
 7. Steg 7.

Ledande företag väljer Gazella