Skip to main content

Rekrytering av koncernredovisnings­chef

Behöver du rekrytera en koncernredovisningschef? Vårt team har praktisk erfarenhet inom koncernredovisning och ekonomistyrning, och vi är stolta över vår förmåga att matcha rätt talanger med rätt företag. Vi förstår vikten av att hitta en kvalificerad och skicklig koncernredovisningschef som också passar in i din företagskultur.

Stort nätverk av erfarna koncernredovisningschefer

I vårt breda nätverk av slipade ekonomer finns ett stort antal erfarna koncernredovisningschefer som är redo att ta sig an nya utmaningar. Rollen som koncernredovisningschef är avgörande för att säkerställa korrekt och effektiv finansiell rapportering på koncernnivå. Med en koncernredovisningschef i ditt team får du tillgång till djupgående kunskap och expertis, samtidigt som du bidrar till ledarskapsutvecklingen inom ekonomifunktionen.

Resultatinriktad rekryteringsprocess

Vår rekryteringsprocess är utformad för att vara både enkel och effektiv, och börjar långt innan du kontaktar oss. Vi lägger ner tusentals timmar varje månad på att intervjua och utvärdera potentiella kandidater för framtida roller. Processen inkluderar en grundlig behovsanalys som vi utför tillsammans med dig. Genom den säkerställer vi att de kandidater vi presenterar är kapabla att möta ditt företags specifika behov och utmaningar.

Varför rekrytera en koncernredovisningschef via oss?

  • Slipp tidskrävande och kostsamma rekryteringsprocesser.
  • Dra nytta av vårt stora nätverk av erfarna koncernredovisningschefer.
  • Vårt team har praktisk erfarenhet av koncernredovisning.
  • Vi garanterar professionell och respektfull behandling av alla kandidater.
  • Ny kandidat utan extra kostnad om första matchningen inte uppfyller förväntningarna.

Stärk ekonomifunktionen med en koncernredovisningschef

Korrekt och strategisk koncernredovisning är kritiskt och valet av koncernredovisningschef viktigare än någonsin. Vi är här för att hjälpa dig att hitta kandidaten som kan leda och vidareutveckla ditt företags redovisningsprocesser på koncernnivå.

Caroline Wettermark

Är du redo att stärka ditt företags ekonomifunktion genom att rekrytera en koncernredovisningschef?

Caroline Wettermark
Operation Manager – Executive Search & Interim Management
caroline.wettermark@gazella.se
+46 76 176 01 32

Våra experter förstår din vardag!

Vi är inget vanligt interims- och rekryteringsbolag.  

Med experter från linjen förstår vi dina utmaningar och är ett bollplank när du bygger ditt team starkt. Vi strävar alltid efter att leverera WOW. Först då vet vi att vi har lyckats.

Ledande företag väljer Gazella