Skip to main content

Interimslösning inom senior redovisning & lön

Behöver du en senior konsult inom redovisning eller löneadministration? Vi har expertisen redo.

Lösningar för komplexa och krävande behov

 • Brett nätverk av experter:Vi har ett stort nätverk av seniora redovisningsekonomer och lönespecialister som är redo att ta sig an dina mest komplexa och tidskritiska utmaningar.
 • Anpassade expertlösningar: Oavsett om du står inför en detaljerad ekonomisk granskning, behöver hjälp med avancerad lönehantering eller stöd vid en omstrukturering, kan vi leverera den erfarenhet och skicklighet som krävs.
 • Djupgående erfarenhet och engagemang: Våra seniora interimsprofiler kombinerar omfattande kunskaper med ett engagemang för att leverera noggranna och tillförlitliga resultat. De är vana vid att snabbt behöva anpassa sig till nya team och arbetsflöden.
 • Din tid är värdefull: Resultatdrivet tänk och hög lägstanivå är en självklarhet när vi jobbar med interimsuppdrag.

Exempel på redovisnings- och löneroller som vi arbetar med

 • Redovisningsekonom
 • Redovisningsansvarig
 • Bolagsekonom
 • Financial Controller
 • Lönespecialist
Katarina Dahlén, Bonnier
I en process kommunicerade jag vårt behov på en fredag och måndagen efter intervjuade jag kandidater.
Katarina Dahlén f.d. CFO, Bonnier finans

Våra experter förstår din vardag!

Vi är inget vanligt interims- och rekryteringsbolag.  

Med experter från linjen förstår vi dina utmaningar och är ett bollplank när du bygger ditt team starkt. Vi strävar alltid efter att leverera WOW. Först då vet vi att vi har lyckats.

Interimsprocessen

1. Behovsanalys & första intro till konsultförslag

Tillsammans kartlägger vi vilka behov ditt företag har. Vanligtvis har vi med oss ett par konsultförslag redan till första mötet för att rulla i gång diskussionerna.

2. Search

Vi söker upp matchningar efter dina önskemål. Majoriteten av konsulterna genereras under vår searchprocess. Vid behov utökar vi urvalet genom annonsering i relevanta kanaler.

3. Toppkonsulter presenteras

Under intervjuprocessen presenterar vi löpande våra utvalda konsulter för dig, som tar beslut om vilka ekonomer som ska kallas till en andra intervju.

4. Intervju hos kund

Nu får du som kund möjlighet att träffa de bästa konsulterna för rollen. Det är viktigt att både konsulten och kunden känner att matchningen stämmer. I det här skedet kan ni ställa frågor till varandra och diskutera rollen.

5. Urval och erbjudande

Dags för matchmaking! När kunden gjort sin bedömning och valt ut en konsult, erbjuds konsulten uppdraget. Som interimspartner tar Gazella alltid det fulla ansvaret med att återkoppla till samtliga som varit inblandade i processen.
 1. Steg 1.
 2. Steg 2.
 3. Steg 3.
 4. Steg 4.
 5. Steg 5.

Ledande företag väljer Gazella