Skip to main content

Koncernredovisnings­specialist för konsultuppdrag

Behöver du en konsultande specialist inom koncernredovisning? Vårt team har praktisk erfarenhet av koncernredovisning. Vi förstår vikten av att hitta en specialist som inte bara besitter djupgående kunskaper inom sitt område, utan som också kan integrera sig väl i företagskulturen och bidra till teamets framgång.

Stort nätverk av koncernredovisningsspecialister

I vårt omfattande nätverk av ekonomer finns ett brett utbud av erfarna specialister inom koncernredovisning. Rollen är central för att säkerställa korrekt och effektiv finansiell rapportering på koncernnivå, vilket såklart är avgörande. Genom att anlita en konsultande koncernredovisningsspecialist genom oss kan du vara säker på att få en person som har avancerad kunskap i finansiell rapportering, konsolidering och skattefrågor. Men du kan också räkna med att konsulterna som vi presenterar har förmågan att tillämpa kunskaperna för att stötta företagets affärsstrategier och beslutsfattande.

Resultatinriktad sökprocess

Vår konsultprocess är skräddarsydd och effektiv, och inleds långt innan du kontaktar oss. Vi lägger tusentals timmar varje månad på att intervjua och utvärdera konsulter för potentiella roller och interimsuppdrag. Vår process startar alltid med en grundlig behovsanalys som vi genomför tillsammans med dig. Genom den säkerställer vi att de konsulter vi presenterar möter ditt företags specifika behov och utmaningar.

Varför anlita en konsult via oss?

  • Snabb tillsättning.
  • Slipp tidskrävande och kostsamma rekryteringsprocesser.
  • Dra nytta av vårt breda nätverk av ekonomer.
  • Vårt team har praktisk erfarenhet av koncernredovisning och finansiell rapportering.
  • Få rådgivning och stöd under hela konsultprocessen.
  • Vi presenterar en ny konsultlösning vid behov, utan extra kostnad.

Stärk din koncernredovisning med en expert

I en värld där exakta och detaljerade finansiella rapporter är kritiska för varje företags framgång och fortlevnad, är valet av koncernredovisningsspecialist avgörande. Vi är här för att hjälpa dig att hitta konsulten som kan hantera komplexa redovisningsfrågor och bidra till en effektiv och transparent finansiell rapportering på koncernnivå.

Tove Söderström

Är du redo att stärka din koncernredovisning genom att anlita en konsultande koncernredovisningsspecialist?

Tove Söderström
Team Manager – Senior Accounting & Payroll
tove.soderstrom@gazella.se
+46 76 176 01 84

Våra experter förstår din vardag!

Vi är inget vanligt interims- och rekryteringsbolag.  

Med experter från linjen förstår vi dina utmaningar och är ett bollplank när du bygger ditt team starkt. Vi strävar alltid efter att leverera WOW. Först då vet vi att vi har lyckats.

Ledande företag väljer Gazella