Skip to main content

Interima redovisningsekonomer

Gazella är en självklar mötesplats för ekonomer i Stockholm, och många redovisningskonsulter väljer att bli en del av vårt nätverk. Vi känner din perfekta match!

Snabba lösningar för dina akuta behov

 • Brett nätverk av redovisningsexperter: Vi har direktkontakt med redovisningsekonomer som är redo att möta dina utmaningar och behov.
 • Skräddarsydda lösningar: Vare sig det är för att täcka upp under bokslutsperioden, hjälpa till med årsredovisningen eller hantera en särskild ekonomisk utmaning hittar vi den perfekta matchen.
 • Erfarenhet och precision: Våra interima redovisningsekonomer är inte bara kunniga och effektiva – de är också redo att bli en del av ditt team och bidra från dag ett.
 • Din tid är värdefull: Vi levererar snabba, pålitliga interimslösningar med hög kvalitet.

Exempel på redovisningsroller som vi arbetar med

 • Koncernredovisningsspecialist
 • Redovisningsekonom
 • Redovisningsassistent
 • Bolagsekonom
 • Regelverksspecialist
 • Revisor
Katarina Dahlén, Bonnier
I en process kommunicerade jag vårt behov på en fredag och måndagen efter intervjuade jag kandidater.
Katarina Dahlén f.d. CFO, Bonnier finans

Våra experter förstår din vardag!

Vi är inget vanligt interims- och rekryteringsbolag.  

Med experter från linjen förstår vi dina utmaningar och är ett bollplank när du bygger ditt team starkt. Vi strävar alltid efter att leverera WOW. Först då vet vi att vi har lyckats.

Interimsprocessen

1. Behovsanalys & första intro till konsultförslag

Tillsammans kartlägger vi vilka behov ditt företag har. Vanligtvis har vi med oss ett par konsultförslag redan till första mötet för att rulla i gång diskussionerna.

2. Search

Vi söker upp matchningar efter dina önskemål. Majoriteten av konsulterna genereras under vår searchprocess. Vid behov utökar vi urvalet genom annonsering i relevanta kanaler.

3. Toppkonsulter presenteras

Under intervjuprocessen presenterar vi löpande våra utvalda konsulter för dig, som tar beslut om vilka ekonomer som ska kallas till en andra intervju.

4. Intervju hos kund

Nu får du som kund möjlighet att träffa de bästa konsulterna för rollen. Det är viktigt att både konsulten och kunden känner att matchningen stämmer. I det här skedet kan ni ställa frågor till varandra och diskutera rollen.

5. Urval och erbjudande

Dags för matchmaking! När kunden gjort sin bedömning och valt ut en konsult, erbjuds konsulten uppdraget. Som interimspartner tar Gazella alltid det fulla ansvaret med att återkoppla till samtliga som varit inblandade i processen.
 1. Steg 1.
 2. Steg 2.
 3. Steg 3.
 4. Steg 4.
 5. Steg 5.

Ledande företag väljer Gazella