Skip to main content

Interimslösning inom ekonomi

Interim Management

Behöver du en interim manager inom ekonomi, snabbt? Då har du kommit rätt.

Senior konsult inom 1 dygn

Vi kan presentera tillgängliga konsulter inom ett dygn från att du kontaktar oss – seniora underkonsulter är något av en specialitet för oss. Låt oss presentera de erfarna cheferna, förändringsledarna eller specialisterna som skulle passa just ditt företag och situation.

Snabba chefslösningar för dig

 • Brett nätverk: Vi känner de interima cheferna och specialisterna som vill ta sig an just din utmaning.
 • Dina behov styr: Oavsett om du behöver stärka teamet i en förändringsprocess, fylla ett vikariat eller hantera arbetstoppar hittar vi rätt match.
 • Förändring och förbättring: Våra interima managers är förändringsledare som vill driva resultat inom sina respektive expertområden.
 • Din tid är värdefull: Resultatdrivet tänk och hög lägstanivå är en självklarhet när vi jobbar med interimsuppdrag.

Exempel på ekonomichefs-roller som vi arbetar med

 • CFO
 • Ekonomichef
 • Redovisningschef

Vår process för Interim Management

1. Behovsanalys och search

När du vänder dig till oss med en förfrågan startar vi med att kartlägga kraven tillsammans. Sedan dyker vi in i vårt nätverk av interima chefer för att hitta den perfekta matchen. Vårt engagerade team använder smarta verktyg och processer för att snabbt och säkert leverera precis den lösning du behöver. Med oss vid din sida får du en samarbetspartner som är lika resultatinriktad som du är.

2. Intervju och kvalitetssäkring

Vi garanterar interim management-konsulter i toppklass. Det ställer höga krav på oss under matchmaking-processen. Vi kvalitetssäkrar noggrant varje potentiell konsult genom ett nära samarbete mellan våra engagerade rekryterare och seniora ekonomer. Vi går mycket på personliga rekommendationer och värdesätter mänskliga möten. Därför är intervjufasen så viktig – här verifierar vi varje konsults kompetenser och säkerställer att bara de bäst kvalificerade alternativen presenteras för dig.

3. Avtal och uppföljning

Så fort du har fått träffa våra handplockade konsulter sätter vi ihop ett avtal. Eftersom vi jobbar nära både uppdragsgivare och konsulter kan vi vara agila och justera efter hand. Det händer till exempel att uppdrag förlängs vid behov, och den flexibiliteten har vi alltid med oss. Du som anlitar oss för att hitta interim management-lösning garanteras en lyckad matchning. Om en konsult inte skulle leva upp till förväntningarna erbjuder vi snabbt ett nytt alternativ utan extra kostnad.

Våra experter förstår din vardag!

Vi är inget vanligt interims- och rekryteringsbolag.  

Med experter från linjen förstår vi dina utmaningar och är ett bollplank när du bygger ditt team starkt. Vi strävar alltid efter att leverera WOW. Först då vet vi att vi har lyckats.

Katarina Dahlén, Bonnier
I en process kommunicerade jag vårt behov på en fredag och måndagen efter intervjuade jag kandidater.
Katarina Dahlén f.d. CFO, Bonnier finans

Interimsprocessen

1. Behovsanalys & första intro till konsultförslag

Tillsammans kartlägger vi vilka behov ditt företag har. Vanligtvis har vi med oss ett par konsultförslag redan till första mötet för att rulla i gång diskussionerna.

2. Search

Vi söker upp matchningar efter dina önskemål. Majoriteten av konsulterna genereras under vår searchprocess. Vid behov utökar vi urvalet genom annonsering i relevanta kanaler.

3. Toppkonsulter presenteras

Under intervjuprocessen presenterar vi löpande våra utvalda konsulter för dig, som tar beslut om vilka ekonomer som ska kallas till en andra intervju.

4. Intervju hos kund

Nu får du som kund möjlighet att träffa de bästa konsulterna för rollen. Det är viktigt att både konsulten och kunden känner att matchningen stämmer. I det här skedet kan ni ställa frågor till varandra och diskutera rollen.

5. Urval och erbjudande

Dags för matchmaking! När kunden gjort sin bedömning och valt ut en konsult, erbjuds konsulten uppdraget. Som interimspartner tar Gazella alltid det fulla ansvaret med att återkoppla till samtliga som varit inblandade i processen.
 1. Steg 1.
 2. Steg 2.
 3. Steg 3.
 4. Steg 4.
 5. Steg 5.

30.000

Konsulter i vårt nätverk

10.000

Searchtimmar i månaden

400

Ekonomer matchade i Stockholm

Ledande företag väljer Gazella