Skip to main content

Gör karriär med oss

Bli en del av vårt stora nätverk av ekonomer och arbetsgivare i Stockholm! Vi finns här genom hela din professionella resa och stöttar dig i alla faser av din karriär.

Alla möjligheter för en strålande ekonomikarriär

Oavsett om du är nyexad och söker ett första jobb eller är senior konsult som söker nya uppdrag har vi intressanta karriärsalternativ för dig. Vi samarbetar med arbetsgivare inom många olika branscher och företag av alla storlekar.

Rekrytering via Gazella

Din väg till drömjobbet: Om du söker en trygg anställning kan rekrytering via oss vara din biljett till framgång. Vi hjälper dig att hitta och säkra en roll som matchar både dina ambitioner och våra kunders behov.

Processen: Vi arbetar nära dig genom hela processen, från fastställning av din kravprofil till presentation för potentiella arbetsgivare. Vi stöttar dig från första kontakt till att ett intressant erbjudande är på plats.

Konsult via Gazella

Flexibilitet och variation: Som konsult får du möjligheten att arbeta med varierande uppdrag, lära dig nya branscher och utöka ditt nätverk. Vi ser till att du känner dig som en del av vårt team under din tid som konsult, även om du arbetar ute hos våra kunder.

Processen: Snabbhet är nyckeln när du jobbar som konsult. Vi matchar dig med uppdrag baserat på din kompetens och önskemål, och ser till att du får allt stöd du behöver för att komma in i din roll och leverera direkt.

Registrera ditt CV

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Registrera CV” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Ladda upp ditt CV

Skriv in dina uppgifter nedan för att slutföra ansökan.

  • Godkända filtyper: pdf, doc, docx, rtf, odt, Max filstorlek: 128 MB.
  • Godkända filtyper: pdf, doc, docx, rtf, odt, Max filstorlek: 128 MB.
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Ledande företag väljer Gazella