Skip to main content


Rekrytering Stockholm

Rekrytering & Interim

Vi är specialiserad aktör inom ekonomi och finans. Med hjälp av vår erfarenhet så kan vi erbjuda rekrytering & konsultlösningar inom alla nivåer i Stockholm.

Vi bygger långsiktiga klientrelationer

icon-4

Specialisering

Tack vare vår specialisering och kunskap inom ekonomi och finans har vi kartlagt ett nischat kandidatnätverk, vilket bidrar till en enastående snabbhet med hög precision.

icon-4

Process

Vi arbetar med högt engagemang i serviceinriktade och dedikerade team. Med hjälp av en strukturerad arbetsprocess och ett egenutvecklat search-verktyg kan vi leverera kvalitetssäkrade kandidater och konsulter på kort tid.

icon-4

Erfarenhet

Vi har en beprövad process för rekrytering och interim samt en intern specialistkompetens som säkerställer hög kvalitet. På så vis lyfter vi våra klienters affärer och kan dessutom erbjuda trygghet i form av rådgivning samt kvalitetssäkring.

icon-4

Klienten

Våra tjänster ger våra klientbolag möjligheten att fokusera på sin kärnverksamhet då vi sköter talangförsörjningen på ett flexibelt sätt, samtidigt som det minimerar dem risker som en rekrytering kan innebära.

Rekrytering Stockholm

Specialistfunktioner

Skapa din framtid i affärsmeckat Stockholm med våra spännande rekryteringar inom specialistfunktioner! Ge din karriär ett lyft och anslut till det blomstrande näringslivet i Sveriges huvudstad. Vår webbplats är din inkörsport till en värld av interim-tjänster och möjligheter till professionell tillväxt.

Vi förstår våra kandidater

Relation
Genom en personlig kontakt samt ett professionellt engagemang bygger vi en nära relation till varje kandidat och konsult i vårt nätverk.

Kompetens
Vår kompetens inom ekonomi, finans och rekrytering ger oss en god förståelse för de tjänster som vi rekryterar till och säkerställer en bra match mellan klient och kandidat.

Nätverk
Varje vecka kontaktar vi kandidater och konsulter inom vårt kontaktnät för att diskutera specifika jobb eller uppdrag som vi arbetar med att tillsätta. Vi är uppdaterade på våra kandidaters situation, oavsett om de är jobbsökande eller ej, tack vare kontinuerlig kontakt.

Karriärpartner
Tack vare uppdrag på alla nivåer och inom många olika branscher kan vi vara en långsiktig partner under karriären för våra kandidater och konsulter.

Ledande företag väljer Gazella