Skip to main content

Inköpsplanner för konsultuppdrag

Behöver du en konsultande inköpsplanner? Vi förstår vikten av effektiv och strategisk inköpsplanering. Tillsammans hittar vi personen som kan navigera genom utmaningar i leveranskedjan och bidra till ditt företags inköpsstrategi.

Stort nätverk av inköpsplanners

Många kvalificerade inköpsplanners väljer att vara en del av vårt nätverk. Vi hjälper dig att hitta en inköpsplanner som passar just din organisation. Behöver du hjälp med att hantera dagliga inköpsaktiviteter eller utveckla långsiktiga inköpsstrategier? Med en skicklig inköpsplanner vid rodret ger du ditt företag de bästa förutsättningarna för att hantera marknadens dynamik och leveranskedjans komplexitet.

Enkel process, maxat resultat

Vår konsultprocess börjar långt innan du kontaktar oss. Vi lägger tusentals timmar varje månad på att intervjua potentiella konsulter för kommande interimsuppdrag. Processen för att hitta just din inköpsplanner börjar med en grundlig behovsanalys tillsammans med dig. Därefter sätter vi igång vår effektiva sökprocess, där analysen får ligga till grund för att säkerställa att vi bara presenterar de bäst lämpade konsulterna för dig.

Varför anlita oss för rekrytering av inköpsplanner?

  • Slipp tidskrävande och kostsamma felrekryteringar.
  • Snabb tillsättning – din inköpsplanner finns redan i vårt nätverk.
  • Vi matchar både kompetens och företagskultur.
  • Vårt team har praktisk erfarenhet inom inköp och supply chain.
  • Du får fri rådgivning under hela processen.
  • Vi presenterar en ny konsult utan extra kostnad om du inte är nöjd.

Ta steget mot effektivare inköpsplanering

Effektiv och strategisk inköpsplanering kan göra stor skillnad för ditt företag. Och det kan också våra engagerade rekryterare göra! Låt oss hjälpa dig att hitta rätt konsult för din verksamhet.

Gustav Krieger Gazella

Är du redo att stärka teamet med en konsultande inköpsplanner?

Gustav Krieger
gustav.krieger@gazella.se
076 176 01 05

Ledande företag väljer Gazella