Redovisningsekonom inom fastighetsbranschen

gazella

Gazella söker nu en Redovisningsekonom till ett bolag inom fastighetsbranschen, med kontor i Stockholm city. Bolaget har över 200 anställda, där du som redovisningsekonom kommer att ansvara för redovisningen för ett antal bolag. Vi söker dig som arbetat med löpande redovisning i minst 3 år, är självgående och som trivs i en föränderlig miljö. Du kommer att få arbeta brett med en rad olika arbetsuppgifter kopplat till redovisning och ekonomisk förvaltning.  

 

Kan det vara dig vi söker? Vi intervjuar kandidater löpande, så ansök redan idag om du är intresserad! 

Din utmaning

I rollen som Redovisningsekonom kommer du att ansvara självständigt för redovisningen för ett antal mindre bolag. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:

  • Löpande redovisning 
  • Moms och skatt 
  • Avstämningar 
  • Månads- och årsbokslut 
  • Årsredovisningar enligt K2 & K3  
  • Löpande intern och extern kontakt  

Bakgrund 

Till den här tjänsten söker vi dig med en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande. Vi ser gärna att du har 3-5 års erfarenhet av kvalificerat arbete inom redovisning och är bokslutsvan. Det är meriterande om du har arbetat i en liknande tjänst tidigare och/eller har erfarenhet av systemen Unit4 och Visma Bokslut. Det är även ett plus om du arbetat i fastighetsbranschen tidigare.  

 

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen ser vi att du är en driven och kommunikativ person som trivs i en händelserik och snabbrörlig miljö. Du sätter stor vikt vid att hålla deadlines och är mycket strukturerad, noggrann, tar initiativ och är bra på att leda dig själv, även vid arbetstoppar. Vidare är det viktigt att du är bekväm med många kontaktytor både internt och externt, samt värnar om en god stämning. 

 

Vad Gazella erbjuder dig  

Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.   

 

Ansökan

Ansökningar hanteras löpande. Passar du in på ovanstående profil? Ansök redan idag via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Ramnpreet Kaur Heikenström (ramnpreet.heikenstrom@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst. 

 

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du intresserad av jobb inom ekonomi, men inte av just denna tjänst? Registrera in ditt CV här för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!  

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Ramnpreet Kaur Heikenström

ramnpreet.heikenstrom@gazella.se
076 176 01 18
Ramnpreet Kaur Maan