Skip to main content

Interim & rekrytering inom Supply Chain

Order, Inköp & Logistik

Behöver du en interim lösning eller rekrytering inom Supply chain? Vårt breda nätverk är tillgänglig för dig.

Lösningar för komplexa och dynamiska behov

  • Brett nätverk: Vi har ett omfattande nätverk av seniora supply chain-specialister som är redo att hantera dina mest komplexa och tidskritiska utmaningar inom inköp, order och logistik.
  • Anpassade expertlösningar: Oavsett om du behöver expertis inom strategisk planering, optimering av logistikflöden eller hjälp med att implementera effektiva inköpssystem, kan vi leverera den erfarenhet och skicklighet som krävs.
  • Erfarenhet och engagemang: Våra specialister kombinerar omfattande kunskap inom supply chain med ett engagemang för att leverera resultat. De är vana vid att snabbt anpassa sig till nya miljöer och krävande situationer.
  • Din tid är värdefull: Effektivitet och precision är en självklarhet när vi jobbar med tillsättningar inom supply chain.

Exempel på roller som vi arbetar med inom Supply chain

  • Inköpschef
  • Inköpare
  • Supply Planner
  • Logistikkoordinator
  • Projektledare
  • Orderkoordinator

Vår process för Supply chain

1. Behovsanalys och search

Med vårt kraftfulla searchverktyg och ett stort nätverk av kvalificerade profiler inom inköp, order och logistik, kan vi snabbt hitta exakta matchningar som passar dina behov. Vi genomför en detaljerad behovsanalys tillsammans med dig för att säkerställa en snabb och effektiv matchning.

2. Intervju och kvalitetssäkring

Vi sätter en ära i att leverera hög och specialiserad kompetens till dig som kund. I vårt team finns en kombination av erfarna rekryterare och seniora specialister inom supply chain. Personliga möten, egna erfarenheter och rekommendationer ligger till grund för vår noggranna urvalsprocess.

3. Avtal och uppföljning

Vi skräddarsyr ett avtal som passar uppdragets unika omständigheter och håller oss flexibla och engagerade genom hela uppdragets längd. Vi garanterar framgångsrik matchning och står redo att snabbt erbjuda alternativ om inte allt går enligt plan. Som din samarbetspartner är vi engagerade i din framgång, nu och i morgon.

Våra experter förstår din vardag!

Vi är inget vanligt interims- och rekryteringsbolag.  

Med experter från linjen förstår vi dina utmaningar och är ett bollplank när du bygger ditt team starkt. Vi strävar alltid efter att leverera WOW. Först då vet vi att vi har lyckats.

Ledande företag väljer Gazella