Redovisningsansvarig till väletablerat bolag inom retail

gazella

Gazella söker en Redovisningsansvarig med personalansvar till ett väletablerat bolag inom retail. Huvudkontoret är beläget i Stockholm City. Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader, med möjlighet till en tillsvidareanställning efter uppdragets slut, och start är omgående.

 

Vi kommer intervjua kandidater löpande och ber dig därför skicka in din ansökan så snart som möjligt.  

Din utmaning

  • Ansvara för att strukturera och leda det dagliga redovisningsarbetet. 
  • Ansvarig för ett team om två personer. 
  • Ansvara för den löpande redovisningen samt självständigt upprätta månads-, kvartals- och årsbokslut. 
  • Arbeta med finansiell rapportering inklusive, delårsrapporter och årsredovisningar (K3). 
  • Arbeta med budget och prognoser samt uppföljning och rapportering av utfall. 
  • Arbeta med att förbättra och effektivisera interna processer och rutiner.

Erfarenhet 

Till denna roll söker vi en erfaren redovisningsekonom med minst 5 års erfarenhet av kvalificerat arbete inom redovisning. Du har tidigare arbetat självständigt med ansvar för ett bolags redovisning och upprättat årsbokslut samt årsredovisningar enligt K3. Meriterande med tidigare erfarenhet av personalansvar, dock inget krav. 

Vi ser gärna att du har relevant utbildning inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du är flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift.  

 

Personliga egenskaper 

Som person är du kommunikativ, noggrann och ansvarsfull. Du ska vara en lagspelare och en ledargestalt som tar egna initiativ för att främja utvecklingen i teamet.

Som kollega uppskattas det även om du har nära till skratt och trivs att arbeta i en familjär företagskultur.  

 

 

Vad Gazella erbjuder dig  

Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov.

Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.   

  

Ansökan 

Har vi fångat ditt intresse? Registrera ditt CV genom att klicka på ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Ramnpreet Kaur Heikenström som är ansvarig rekryterare för denna tjänst: ramnpreet.heikenstrom@gazella.se  

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.