Logistikkoordinator till retailbolag

gazella

Nu rekryterar Gazella Business Support en logistikkoordinator till ett bolag verksamma inom retail med placering i centrala Stockholm. Vi söker dig med några års erfarenhet inom transport och flödeshantering där internationell erfarenhet är särskilt meriterande. Du bör ha grundläggande kunskap och ha arbetat självständigt med outbound processen och ha insikt i arbete med lageroptimering. Vi tror att du trivs i en social roll med många kontaktytor världen över där du får arbeta med att hitta individuella lösningar i enlighet med respektive lands regler och branschpraxis.  

För denna tjänst kommer vi att intervjua kandidater löpande och ber dig därför skicka in ditt CV redan idag! 

Din utmaning

  • Bevaka leveranser och säkerställa punktlighet i transport 
  • Tulldeklarera och löpande uppdatera dig kring rådande import och exportregulationer  
  • Koordinera och utveckla bolagets processer avseende in- och outbound 
  • Vara mellanhand mellan leverantör, produktion och försäljning  
  • Driva och assistera projekt av olika omfattning, inom logistikområdet  
  • Överse och vid behov hantera inköpsorder  
  • Inventera och löpande kontrollera lagernivåer och identifiera avvikelser 

Erfarenhet   

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av arbete med internationell logistik där du har arbetat direkt med leveransbokning och bevakning, orderhantering, tulldeklarationer och avvikelsehantering. Du bör ha insikt i regelverk, van att ta eget ansvar och i viss mån fatta egna beslut. Meriterande är erfarenhet av en verksamhet med egen produktion och egen försäljning. Vi tror vidare att du är mycket van vid att arbeta i olika system där erfarenhet av Navision är ett särskilt plus i kanten. Goda kunskaper i Excel, motsvarande pivottabellering och xlookup är ett krav för att lyckas i rollen. Du behärskar vidare engelska i tal och skrift obehindrat och känner dig fullständigt bekväm med att använda engelska i professionella, branschspecifika sammanhang. 

 

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen tror vi att du är en person som med enkelhet växlar mellan översikt och detalj. Vi tror att du är kommunikativ, lösningsorienterad och noggrann med ett sinne för struktur. Vidare tror vi att du trivs med att ta eget ansvar och tar mycket egna initiativ.  

 

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök via knappen nedan! Har du frågor är du välkommen att kontakta Vera Holmlund som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, vera.holmlund@gazella.se.    

Gazella Business Support arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. 
Skicka in ditt CVför att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!   

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: