Anlita oss

Tack vare lång operationell erfarenhet från våra affärsområden samt rekryteringsbranschen kan vi som specialiserad aktör inom ekonomi och finans erbjuda rekryteringar och konsultlösningar på alla nivåer.

Rekrytering och interim inom ekonomi

rekrytering

Rekrytering

Gazella är specialister på rekryteringar av roller på alla nivåer inom ekonomi

Läs mer
Rekrytering
Executive Search

Executive search

Gazella besitter kompetensen och metodiken för att erbjuda exekutiva rekryteringstjänster med full konfidentialitet.

Läs mer
Executive search
Interim

Interim

Gazella är specialister på bemanning av kvalitetssäkrade konsulter till tidsbegränsade uppdrag inom ekonomi.

Läs mer
Interim
Interim Management

Interim management

Gazella erbjuder seniora underkonsulter till uppdrag och projekt där det krävs en interim manager, förändringsledare eller specialist.

Läs mer
Interim management

Några av våra klientbolag

Vi samarbetar med väletablerade och internationella klienter inom olika branscher.

Vi bygger långsiktiga klientrelationer

  • Specialisering

Tack vare vår specialisering och kunskap inom ekonomi och finans har vi kartlagt ett nischat kandidatnätverk, vilket bidrar till en enastående snabbhet med hög precision.

  • Process

Vi arbetar med högt engagemang i serviceinriktade och dedikerade team. Med hjälp av en strukturerad arbetsprocess och ett egenutvecklat search-verktyg kan vi leverera kvalitetssäkrade kandidater och konsulter på kort tid.

  • Erfarenhet

Vi har en beprövad process för rekrytering och interim samt en intern specialistkompetens som säkerställer hög kvalitet. På så vis lyfter vi våra klienters affärer och kan dessutom erbjuda trygghet i form av rådgivning samt kvalitetssäkring.

  • Klienten

Våra tjänster ger våra klientbolag möjligheten att fokusera på sin kärnverksamhet då vi sköter talangförsörjningen på ett flexibelt sätt, samtidigt som det minimerar dem risker som en rekrytering kan innebära.

13000

KANDIDATER OCH KONSULTER

Vi har ett stort antal kandidater i vårt omfattande nätverk.

1000

TILLSÄTTNINGAR

Gazella har genomfört över 1000 rekrytering- och interimsprocesser.

80

UTHYRDA KONSULTER

Vi har 80 uthyrda konsulter ute på uppdrag detta kvartal.

Vi förstår våra kandidater

  • Relation

Genom en personlig kontakt samt ett professionellt engagemang bygger vi en nära relation till varje kandidat och konsult i vårt nätverk.

  • Kompetens

Vår kompetens inom ekonomi, finans och rekrytering ger oss en god förståelse för de tjänster som vi rekryterar till och säkerställer en bra match mellan klient och kandidat.

  • Nätverk

Varje vecka kontaktar vi kandidater och konsulter inom vårt kontaktnät för att diskutera specifika jobb eller uppdrag som vi arbetar med att tillsätta. Vi är uppdaterade på våra kandidaters situation, oavsett om de är jobbsökande eller ej, tack vare kontinuerlig kontakt.

  • Karriärpartner

Tack vare uppdrag på alla nivåer och inom många olika branscher kan vi vara en långsiktig partner under karriären för våra kandidater och konsulter.