Skip to main content

Vi känner din nästa AP/AR-ekonom

Behöver du stärka ditt företags ekonomiavdelning med en kompetent AP/AR-ekonom? Förståelsen för rollens betydelse i dina ekonomiska processer är avgörande. Vi finns här för att se till att du hittar den perfekta matchen för ditt team.

Stort nätverk av koncernredovisningsspecialister

I vårt omfattande nätverk av ekonomer finns ett brett utbud av erfarna specialister inom koncernredovisning. Rollen är central för att säkerställa korrekt och effektiv finansiell rapportering på koncernnivå, vilket såklart är avgörande. Genom att rekrytera en koncernredovisningsspecialist genom oss kan du vara säker på att få en person som har avancerad kunskap i finansiell rapportering, konsolidering och skattefrågor. Men du kan också räkna med att kandidaterna som vi presenterar har förmågan att tillämpa kunskaperna för att stötta företagets affärsstrategier och beslutsfattande.

Resultatinriktad rekryteringsprocess

Vår rekryteringsprocess är skräddarsydd och effektiv, och inleds långt innan du kontaktar oss. Vi lägger tusentals timmar varje månad på att intervjua och utvärdera potentiella kandidater för potentiella roller. Vår process startar alltid med en grundlig behovsanalys som vi genomför tillsammans med dig. Genom den säkerställer vi att de kandidater vi presenterar möter ditt företags specifika behov och utmaningar.

Varför rekrytera via oss?

  • Slipp tidskrävande och kostsamma rekryteringsprocesser.
  • Dra nytta av vårt breda nätverk av ekonomer.
  • Vårt team har praktisk erfarenhet av koncernredovisning och finansiell rapportering.
  • Få rådgivning och stöd under hela rekryteringsprocessen.
  • Vi garanterar professionell och respektfull behandling av alla kandidater.
  • Vi presenterar en ny kandidat utan extra kostnad om den första inte lever upp till förväntningarna.

Stärk din koncernredovisning med en expert

I en värld där exakta och detaljerade finansiella rapporter är kritiska för varje företags framgång och fortlevnad, är valet av koncernredovisningsspecialist avgörande. Vi är här för att hjälpa dig att hitta kandidaten som kan hantera komplexa redovisningsfrågor och bidra till en effektiv och transparent finansiell rapportering på koncernnivå.

Gustav Krieger

Är du redo att stärka din koncernredovisning genom att rekrytera en specialist inom koncernredovisning?

Gustav Krieger
Team Manager – Recruiting Accounting
gustav.krieger@gazella.se
+46 76 176 01 05

Våra experter förstår din vardag!

Vi är inget vanligt interims- och rekryteringsbolag.  

Med experter från linjen förstår vi dina utmaningar och är ett bollplank när du bygger ditt team starkt. Vi strävar alltid efter att leverera WOW. Först då vet vi att vi har lyckats.

Ledande företag väljer Gazella