Skip to main content

Interima credit controllers

Behöver du rekrytera en interim credit controller? Vi förstår vikten av att företagets krediter hanteras effektivt, särskilt under övergångsperioder. Tillsammans hjälper vi dig att hitta en noggrann och analytisk person som kan säkerställa din verksamhets ekonomiska stabilitet och bidra till bättre kassaflöde.

Snabba lösningar för kritiska behov

När du rekryterar en interim credit controller från vårt nätverk får du en erfaren specialist inom kreditstyrning, riskbedömning och fordringshantering. För interima lösningar ser vi till att kandidaten också snabbt kan anpassa sig till din organisation.

Skräddarsydda interimslösningar

Vår rekryteringsprocess startar långt innan du hör av dig till oss. Vi intervjuar löpande credit controllers för att bygga upp ett starkt nätverk av kandidater som kan vara redo för interima uppdrag när tillfälle ges. Tillsammans med dig gör vi en grundlig behovsanalys för att noggrant förstå ditt företags unika krav. Därefter presenterar vi snabbt kvalificerade kandidater som kan hoppa in och göra omedelbar skillnad i din verksamhet.

Varför välja oss?

  • Snabba interimslösningar för hantering av kritiska perioder.
  • Matchning med både kunskap och företagskultur i åtanke.
  • Vårt team har praktisk erfarenhet av ekonomroller på höga positioner.
  • Kontinuerlig rådgivning genom hela rekryteringsprocessen.
  • Snabb ersättning med ny kandidat utan extra kostnad vid behov.

Vi hjälper dig att hitta en interim credit controller

I en tid där ekonomisk flexibilitet och snabb reaktionsförmåga är avgörande, är valet av credit controller mer relevant än någonsin. Vi är experter på att hitta rätt kandidater för interimsuppdrag.

Katarina Milenkovic Radosavljevic

Behöver du en interimslösning för din kreditkontroll?
Kontakta mig i dag!

Katarina Milenkovic Radosavljevic
Team Manager – Recruiting Business Control
katarina.milenkovic@gazella.se
+46 76 176 01 06

Våra experter förstår din vardag!

Vi är inget vanligt interims- och rekryteringsbolag.  

Med experter från linjen förstår vi dina utmaningar och är ett bollplank när du bygger ditt team starkt. Vi strävar alltid efter att leverera WOW. Först då vet vi att vi har lyckats.

Ledande företag väljer Gazella