Skip to main content

Therese Tell rekryteras som CFO till Gazella

Publicerades 20 Feb 2023 av Linn Albinsson

Therese Tell rekryteras som Chief Financial Officier (CFO) och medlem av ledningsgruppen på RecruitTech Sweden AB, där snabbväxande interims och rekryteringsbolaget Gazella AB och Gazella Business Support AB ingår. RecruitTech Sweden gjorde ett starkt 2022 och detta är ett steg i koncernens fortsatta satsning på tillväxt framåt. Therese tillträder sin nya tjänst 1 april 2023.

Therese kommer senast från rollen som Redovisnings och kvalitetsansvarig på AcadeMedia, har flerårig erfarenhet som redovisningschef och över 15 års erfarenhet från ekonomichefsroller. Erfarenheten sträcker sig från mindre och medelstora företag till stor noterad koncern, där hon har arbetat med stort fokus på tillväxt och utveckling i samtliga bolag.

-Jag kom i kontakt med Gazella 2016 när jag behövde rekrytera en ekonom till mitt team. Jag upplevde redan då att Gazella levererade snabbt utan avkall på kvalité och jag blev väldigt imponerad över Gazellas kundbemötande, precision och flexibilitet i processen. Därefter har vårt samarbete fortsatt i olika former och jag ser med förväntan fram mot att nu få bli en del av detta härliga gäng. Jag tilltalas av att tillsammans med andra bidra till utveckling, förbättringar samt tillväxt och här tror jag att min erfarenhet och bredd från olika typer av företag och tillväxtresor samt förståelse för både detaljer och helhet kommer kunna bidra. Att Gazella dessutom verkar ha en fantastisk företagskultur, drivna medarbetare och tydliga mål gör att jag ser fram mot denna möjlighet med både glädje, nyfikenhet och spänning, säger Therese.

RecruitTech hade en kraftig tillväxt mellan 2021 och 2022 och i takt med koncernens satsningar framåt rekryterades Erik Wennhall i oktober som ny VD och koncernchef. Han har tidigare varit VD och ansvarig för flera bolag i miljardstorlek och framgångsrikt drivit bolag till kraftig tillväxt genom ökad digitalisering, effektivisering och stark företagskultur. Nu rekryteras även en CFO samt CMO för att stärka upp ledningsgruppen och fortsatt satsa på att växla upp tillväxttakten.

-Vi är mycket glada att kunna hälsa Therese välkommen till oss. Hon ansluter i en väldigt spännande fas där ekonomisk styrning får ett ökat fokus och hon har med sin bakgrund från roller och företagsstorlekar en bredd som snabbt kommer att ge värde. Therese passar helt rätt för våra framtidsplaner där vi vässar våra koncernbolag och utmanar övriga marknaden ytterligare, säger Erik Wennhall, koncernchef RecruitTech och VD på Gazella.

Gazella AB är koncernens största bolag och är en av Sveriges ledande aktörer av rekrytering och interimstjänster inom Ekonomi. Gazella Business Support AB fokuserar personalförsörjning inom Supply Chain. Tillsammans omsätter bolagen ca. 200 miljoner med drygt 130 anställda. Gazella är en ledande aktör inom rekrytering och interimslösningar av personal och matchar dagligen företag med spetskompetens. Genom innovativa lösningar kombinerat med seniora specialister erbjuds marknadens snabbaste såväl som mest träffsäkra matchningar mellan företag och kompetent personal.

 

För frågor, kontakta:

Erik Wennhall
Koncernchef och VD
0734206263