Skip to main content

Karriärevent för juniora ekonomer

Publicerades 16 Apr 2019 av Linn Albinsson

Öka dina chanser till att få ditt drömjobb genom att få rekryterarnas bästa tips! Isabelle Nordgren och Hugo Bergström, rekryteringskonsulter på Gazella, delar med sig av sina kunskaper om hur du skriver ett bra cv, optimerar din Linkedin på bästa sätt och hur du fångar en rekryterares uppmärksamhet under intervjun!

Har du nyligen avslutat studier inom ekonomi eller finans? Eller närmar det sig examen och det börjar bli dags att söka jobb? Det kan kännas spännande men även svårt att veta vad nästa steg i karriären ska bli och hur man kan ta sig dit.

Den 25 april bjuder Gazella in till en exklusiv karriärkväll där du tillsammans med Isabelle och Hugo diskuterar:

  • Hur du optimerar din linkedin-profil.
  • Hur du vässar ditt cv till nästa nivå.
  • Hur du förbereder intervjun och intervjuteknik.
  • Olika karriärvägar inom ekonomi och vad de olika rollerna innebär.

Detta är ett exklusivt event med ett fåtal gäster där vi erbjuder ett begränsat antal platser. Ansök via länken nedan för att få chansen vara med!

Var:    Gazellas kontor på Grev Turegatan 30, plan 2.
När:    25 april. 17.30.
Hur:   Middag, fika och seminarium ingår.

Vem är du?
Vi vill välkomna dig som för tillfället studerar, eller precis avslutat, en utbildning inom ekonomi på universitet, yrkeshögskola eller motsvarande. Som person är du positiv, initiativtagande och gillar utmaningar. I ditt arbete är du noggrann, strukturerad och ansvarsfull. Du utför dina arbetsuppgifter självständigt, samtidigt som du samarbetar väl i grupp.

Är detta du?
Just nu söker Gazella ekonomistudenter till sommarjobb och konsultuppdrag hos flera spännande bolag i Stockholm. Läs mer HÄR.