Skip to main content

Gazella presenterar ny logotyp: Ett steg mot framtiden

Publicerades 20 maj 2024 av Soraya H. Contreras

Gazella är stolta att presentera vår nya logotyp, en symbol för vårt engagemang att alltid ligga i framkant inom rekrytering och interimslösningar av ekonomer. Denna förändring representerar vår strävan att anpassa oss till den ständigt föränderliga arbetsmarknaden och speglar vår vision om innovation och modernitet.

Soraya H. Contreras & ErikWennhall

”Att leva i nuet handlar om att välkomna förändring och utveckling. Vår nya logotyp är inte bara en visuell förändring; den är ett löfte om att vi alltid strävar efter att bli bättre och möta behoven hos våra kunder, kandidater, konsulter och medarbetare på bästa sätt ”, säger Erik Wennhall, VD, Gazella.

I en värld som ständigt förändras, där nya trender och teknik framträder i en allt snabbare takt, står det klart att den enda konstanten är förändring.

”Den uppdaterade visuella identiteten vi presenterar idag är inte bara en uppdaterad kostym. Det är ett viktigt steg framåt, en spegling av vår vilja att ligga i framkant. Den representerar vår förmåga att anpassa oss, att vara flexibla och att våga tänka nytt. Den förmedlar vår strävan att alltid vara relevanta, att tala med vår tid och att resonera med morgondagens publik”, avslutar Soraya H. Contreras, Chief Marketing Officer, Gazella.

Det evolutionära spåret i en varumärkesidentitet bygger på en naturlig utveckling av vår egen identitet. Ett samtida uttryck som andas snabbhet och precision samt cementerar Gazella som ledare i vår bransch.

Vi tackar våra medarbetare, kunder och partners för deras stöd och ser fram emot en fortsatt framgångsrik resa tillsammans.
För mer information, besök vår webbplats på www.gazella.se.

Gazella är den främsta mötesplatsen mellan dagens talanger och arbetsgivare. Gazella AB ingår i koncernen RecruitTech, och är en av Sveriges ledande aktörer av rekrytering och interimstjänster inom ekonomi.

I våra specialiserade team arbetar både seniora rekryteringskonsulter, personalvetare samt personer med gedigen operationell erfarenhet inom ekonomi. I kombination med snabb profilmatchning genom Gazellas kompetensdatabas Track säkerställer vi en effektiv, träffsäker och hållbar matchning.

Inom koncernen finns även Gazella Business Support AB, som primärt fokuserar på personalförsörjning inom Supply Chain. Tillsammans omsätter bolagen ca. 210 miljoner med drygt 150 medarbetare.

För frågor, kontakta:
Erik Wennhall, Koncernchef och VD
erik.wennhall@gazella.se
Tel: +4676 176 01 10

Soraya H. Contreras, Chief Marketing Officer
soraya.contreras@gazella.se
Tel: +4676 176 01 83