Skip to main content

Gazella expanderar och flyttar till nya unika lokaler

Publicerades 20 Jun 2023 av Linn Albinsson

Gazella expanderar och flyttar till nya unika lokaler i Stockholm City. Flytten markerar en milstolpe i företagets tillväxt och expansion. New Property har varit Gazellas rådgivare och nuvarande hyresgäst har representerats av Avanti.

”Vår tillväxt har varit enastående under de senaste åren och flytten till det nya kontoret är en viktig del av vår fortsatta expansion och strategiska förflyttning på marknaden. Vi ser fram emot att välkomna våra medarbetare, kunder och samarbetspartners till det nya kontoret och ser det som en möjlighet att stärka samarbetet och bygga nya relationer.”
/Erik Wennhall, VD, Gazella

Det nya kontoret är beläget på Västra Järnvägsgatan 11 till 23 nära Stockholms centralstation och all tänkbar service. Lokalen är 771 kvadratmeter och fastigheten ägs av Folksam. Lokalen kommer att hyresgästanpassas till de faciliteter som behövs för att driva en framgångsrik verksamhet. Den nya lokalen har bland annat ett stort ljusinsläpp och en fantastisk terrass.

”Vi ser fram emot ett fortsatt fint samarbete med Gazella och önskar stort lycka till i deras nya lokaler och fortsatta expansion.”
/Catia Bond, Leasing Manager Office, New Property

Om Gazella

Gazella är specialister på interim och rekrytering inom ekonomi och inköp. Våra nytänkande och engagerade medarbetare arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. I teamen arbetar både seniora rekryteringskonsulter, personalvetare samt personer med gedigen operationell erfarenhet inom ekonomi. Detta gör att vi har god förståelse för alla typer av tjänster, på de olika nivåer inom ekonomifunktionen.

Om New Property

New Property är en ledande fastighetsrådgivare med ett heltäckande erbjudande från uthyrning till transaktion. Vi är den största uthyraren i Stockholm och möjliggör fastighetstransaktioner över hela Sverige. Vi har ett nytt sätt att se på fastighetsrådgivning som bygger på de förtroendefulla relationerna vi skapar, bekräftat i det stora antalet återkommande kunder. För oss står alltid kunden i centrum. Vi är länken mellan fastighetsägare och hyresgäster – säljare och köpare. Vi är experter på uthyrning, fastighets- och investeringsrådgivning. Vårt dedikerade team har gedigen erfarenhet, marknadsinsikt och engagemang av att skapa bestående värden för våra kunder. New Property grundades 2005, och har vuxit genom organisk tillväxt till att idag vara ett partnerägt bolag, med ett team av 30 erfarna fastighetsrådgivare och huvudkontor i centrala Stockholm.

 

Gazella AB är koncernens största bolag och är en av Sveriges ledande aktörer av rekrytering och interimstjänster inom Ekonomi. Gazella Business Support AB fokuserar personalförsörjning inom Supply Chain. Tillsammans omsätter bolagen ca. 200 miljoner med drygt 130 anställda. Gazella är en ledande aktör inom rekrytering och interimslösningar av personal och matchar dagligen företag med spetskompetens. Genom innovativa lösningar kombinerat med seniora specialister erbjuds marknadens snabbaste såväl som mest träffsäkra matchningar mellan företag och kompetent personal.

För frågor, kontakta:

Erik Wennhall, Koncernchef och VD
erik.wennhall@gazella.se

 

Catia Bond, Leasing Manager Office, New Property
catia@newproperty.se