Skip to main content

Caroline Wettermark är Gazellas nya affärsområdeschef för Interim Management

Publicerades 24 feb 2020 av Linn Albinsson

Gazella fortsätter växa och rekryterar nu Caroline Wettermark som chef över Gazellas affärsområde Interim Management.

Caroline är jurist i grunden och har arbetat inom finansbranschen i olika roller sedan examen 2008. Under de senaste åtta åren har hon arbetat med executive search och konsulttjänster för chefspositioner och kommer närmast från en roll som Head of Interim Management på Harvey Nash.

– Vi är väldigt glada och stolta över att Caroline ansluter till Gazella, då hon är väldigt kompetent inom chefsrekrytering och interim management. Dels förstår hon bolags behov väl till följd av hennes erfarenhet från linjen. Hennes ansvarsfulla, lyhörda och initiativrika personlighet innebär att vi än bättre kommer kunna hjälpa våra samarbetspartners att hitta de resurser de söker, säger Jonas Brenner, VD på Gazella.

Gazella är ett interim- och rekryteringsföretag inom ekonomi och finans, som varit på en stark tillväxtresa sedan starten för snart sex år sedan.

– Det känns väldigt roligt att få bli en del av Gazella och vara med på den expansiva resa vi nu genomgår. Gazella är ett nytänkande och modigt bolag och jag känner att vi har alla förutsättningar att förändra och förbättra konsult- och rekryteringsbranschen, berättar Caroline.

Rekryteringen av Caroline Wettermark blir ett nästa steg i Gazellas fortsatta expansionsresa och satsning på affärsområdet för Interim Management.

– Det händer mycket i omvärlden just nu och vår bransch måste ligga i framkant för den förändring som håller på att ske på arbetsmarknaden. Mitt fokus kommer ligga på att utveckla affärsområdet och fortsätta bygga ett framgångsrikt nätverk av interimschefer inom ekonomi och finans. Mitt mål är att utveckla Gazellas modell till att bli den starkaste aktören på marknaden, där snabbhet och kvalitet är otroligt viktigt, avslutar Caroline.

Kontakta gärna Caroline:
E-post: caroline.wettermark@gazella.se
076 176 01 32

Eller någon annan av hennes kollegor om du vill prata interim eller rekryteringstjänster HÄR