Redo för nästa kliv i karriären?
Registrera ditt CV.

Låt Gazella bli din långsiktiga karriärpartner. Genom att registrera ditt cv hos oss kommer vi ha möjlighet att kontakta dig gällande intressanta tjänster som matchar din profil.

Gazella som karriärpartner

Genom att ladda upp ditt CV går du med i Gazellas karriärnätverk och ökar dina chanser för att landa ditt nästa drömjobb inom ekonomi.
Läs mer om Gazellas erbjudande som karriärpartner >

Passa också på att följa oss på Linkedin för att läsa om arbetsmarknad, ledarskap och ekonomifunktionens utveckling. Få karriärtips, se lediga jobb och lär känna oss på Gazella bättre.

 

Ta första steget mot drömjobbet – Registrera ditt CV

  • Vi önskar komma i kontakt med dig redan idag, oavsett om du går i tankar att söka nytt jobb eller inte.
  • Allt börjar nämligen med att registrera sitt CV hos Gazella för möjligheten att bli kontaktad kring nya utmaningar.
  • Sanningen är den att många som vi hjälper vidare till nästa kliv i karriären inte tänkt byta jobb när vi första gången får kontakt.
  • Det vanligaste är att man är med i nätverket och har kontinuerlig kontakt om vad som är intressant.
  • Som specialiserad aktör inom ekonomi tar vi väl tillvara på generella ansökningar och när man är redo för nya utmaningar hjälper vi gärna till. Påbörja resan mot drömjobbet idag!

Registrera ditt cv

På Gazella är vi snabba – registrera ditt CV på under 30 sekunder för möjligheten att bli kontaktad om framtida uppdrag och nya utmaningar. Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen "Registrera CV" godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.