Verksamhetsnära Business Controller till Martin & Servera Logistik

gazella

 

Gazella rekryterar nu en affärsnära Business Controller till Martin & Servera Logistik. Som Business Controller på Martin & Servera Logistik kommer du vara en viktig affärspartner till dina interna kunder. Du har en nyckelroll med fullt ansvar för bokslut, rapportering, budget och uppföljning och i nära samarbete med verksamheten och dess verksamhetschefer få möjlighet att identifiera och presentera förbättringsinitiativ.  Du kommer arbeta både operativt och strategisk där du rapporterar till VD och är en naturlig del i ledningsgruppen!

 

Vad Martin & Servera erbjuder dig

Martin & Servera är en arbetsplats som prioriterar trivsel och work-life balance. Hos dem är det viktigt att du som medarbetare mår bra, och för många kan det faktum att man kan påverka sin egen arbetsdag till viss del hjälpa till. Hämtning och lämning på förskola, hantverkare hemma osv, allt det där som också måste fungera i livet för att man ska må bra på jobbet. Efter sommaren utgår du ifrån nya, fräscha lokaler vid Stadshagen!

 

 

Din utmaning

I rollen som Verksamhetsnära Business Controller på Martin & Servera Logistik kommer dina arbetsuppgifter vara:

  • Arbeta med den löpande affärsplaneringen samt driva budget- och prognosarbete
  • Rapportering, analysering och uppföljning av ekonomiska utfall
  • Prognos och uppföljning mot verksamheten med förslag på vidareutveckling
  • Stötta chefer i organisationen i affärsbeslut och löpande ta fram underlag till strategiska beslut
  • Ta fram och förbättra de finansiella analyserna samt utveckla rutiner och processer
  • Föredragande i styrelse och ledningsgrupp
  • Analysera produktionseffektiviteten

Erfarenhet

Till denna roll söker vi dig med en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande, med minst 5 års arbetslivserfarenhet. Med fördel har du bakgrund inom revision eller redovisning och arbetat ett par år operativt med business controlling. Vi ser gärna att du har arbetat i ett transaktionsintensivt större företag med fördel inom producerande verksamhet och van att hantera stora mängder data. Vi ser att du har en god erfarenhet av olika affärssystem och mycket goda kunskaper i Officepaketet samt BI-verktyg. Du talar och skriver väl på svenska såväl som på engelska.


Personliga egenskaper

Som person är du nyfiken med ett stort intresse för att driva resultat och ständigt förbättra arbetssätt. Du är en affärsorienterad person som drivs av att jobba nära affären och på ett pedagogiskt sätt kommunicerar med dina kollegor. Vidare är du är en ambitiös och resultatorienterad person som trivs i en social roll där du kan knyta nya kontakter och får chans att ha ett stort kontaktnät. I rollen krävs det även att du på ett fokuserad och ansvarsfullt arbetar mot högt uppsatta mål, såväl självständigt som i team.


Om Martin & Servera Logistik

Martin & Servera Logistik, en del av Axel Johnson-koncernen är logistiknavet för det mesta av Martin & Servera-gruppens volymer. Från fyra lager i Umeå, Enköping, Norrköping och Halmstad flödar tusentals leveranser varje dag till kunder över hela Sverige. Energieffektiv verksamhet, hållbara transporter, minskat svinn, smart ruttplanering, teknikens nya möjligheter och att sträva mot ett så litet klimatavtryck som möjligt är vardag för Martin & Servera Logistik.

 

Ansökan

Ansökningar hanteras löpande, passar du in på ovanstående profil? Ansök redan idag via ansök-knappen! (I den här rekryteringen samarbetar Martin & Servera Logistik med Gazella.) Processen innehåller även arbetspsykologiska tester samt en bakgrundskontroll.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Jonathan Thunborg (jonathan.thunborg@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: