Spontanansökan Löneadministratör / Lönespecialist

gazella

Gazella vill gärna etablera kontakt med dig som söker jobb inom lön. Vi jobbar brett inom lön i såväl operativa som strategiska roller både för den nyexaminerade och upp på chefsnivå. Har du erfarenhet av att arbeta som exempelvis löneadministratör, lönekoordinator, lönespecialist, lönechef eller är nyexaminerad inom lön, så har du hamnat rätt!

Vi arbetar med interim och rekrytering inom ekonomi och hjälper ledande företag av varierande storlek, i flertalet olika branscher, med att hitta nya medarbetare.

Gazella är ekonomens långsiktiga partner genom karriären. En intervju med oss innebär att vi tillsammans identifierar dina kompetenser, preferenser och planer framåt, för att möjliggöra en sådan bra matchning som möjligt. Vi har ett brett kontaktnät och genom att hålla kontakten med oss gör vi vårt bästa för att matcha dig med en arbetsplats som är anpassad efter dina preferenser.

 

Vad Gazella erbjuder dig

Gazella är specialiserade på konsulttjänster och rekrytering inom Ekonomi, inklusive Lön. Bli en del av vårt nätverk! Vi är övertygade om att proaktiva intervjuer ger dig som sökande de bästa förutsättningarna till att hitta ett tryggt arbete. Låt Gazella bli din långsiktiga karriärpartner. Genom att registrera ditt cv hos oss kommer vi ha möjlighet att kontakta dig gällande intressanta tjänster som matchar din profil.

 

Registrera ditt CV via ansök-knappen nedan för att öppna upp för nya möjligheter!

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor är du välkommen att kontakta mig!