Spontanansökan för Studenter

gazella

Vad kul att du är intresserad av en träff Gazella för möjligheten att ta ett första eller nästa steg i din karriär!

Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher. Genom att gå med i Gazellas nätverk, kan vi arbeta åt dig för att matcha dig med rätt företag, där vi tar hänsyn till dina önskemål om arbetsuppgifter, geografisk placering och annat som kan göra din arbetstillvaro bättre.

Vi jobbar med både heltid och deltidstjänster, av roller såsom Ekonomiassistent, Junior Controller, Redovisningsassistent, Leverantörsreskontraekonom, Kundreskontraekonom, Junior Redovisningsekonom etc.

För att bli en del av vårt nätverk tar vi gärna en proaktiv och förutsättningslös intervju med dig, för att lära känna varandra bättre. Om det sedan dyker upp uppdrag som vi ser passar din profil kan vi därefter komma att höra av oss till dig med uppdrag som är anpassade efter just dina preferenser.

Skicka in ditt CV via ansök-knappen nedan, så kontaktar vi dig för att boka tid.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Marika Kollberg Gazella Interim Accounting