Spontanansökan Business Controller

gazella

Är du redo för nästa steg i din karriär som Business Controller? Ta då chansen bli en del av Gazellas nätverk, där vi erbjuder dig som Controller chans till många spännande karriärmöjligheter!  

 

Gazella arbetar med rekrytering och konsulttjänster inom ekonomi och hjälper ledande företag av varierande storlek, i flertalet olika branscher, med att hitta sina nya medarbetare. Oavsett om du är en erfaren Business Controller eller ny på området, är du välkommen att ansöka hos oss. Vi ser till att matcha dina färdigheter och ambitioner med rätt arbetsplats. Ta steget mot din nästa utmaning och registrera ditt CV hos Gazella idag för att öppna dörren till spännande karriärmöjligheter inom Controlling!

 

 Vad Gazella erbjuder dig  

Gazella är ekonomens långsiktiga partner genom karriären. Registera ditt CV hos oss för att öppna upp för en förutsättningslös intervju med oss. En förutsättningslös intervju med oss innebär att vi tillsammans identifierar dina kompetenser, preferenser och planer framåt, för att möjliggöra en så bra matchning som möjligt. Vi är övertygade om att proaktiva intervjuer ger dig som sökande de bästa förutsättningarna till att hitta ett tryggt arbete. Vi har ett brett kontaktnät av arbetsgivare och genom att hålla kontakten med oss gör vi vårt bästa för att matcha dig med en arbetsplats som är anpassad efter dina preferenser. Registrera ditt CV redan idag via ansök-knappen nedan för att öppna upp för nya möjligheter!   

 

Har du frågor är du välkommen att kontakta Lovisa Fast: Lovisa.fast@gazella.se  

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.