Spontananmälan för lediga tjänster som Koncernredovisare

gazella

Vi vill gärna etablera kontakt med dig som söker konsultuppdrag med omgående start inom koncernredovisning. Gazella har ett brett kontaktnät av arbetsgivare och hjälper ledande företag, av varierande storlek, i flertalet olika branscher med att hitta personal.  Är du en koncernredovisare som är intresserad av nya utmaningar? Skicka i så fall in ditt CV för chans att få komma på intervju hos oss, där du får personlig kontakt med en rekryterare som kan hjälpa dig med såväl karriärtips som att hjälpa dig hitta ditt nästa jobb!

Hur fungerar det?

Genom att ladda upp ditt CV på sidan för denna spontananmälan, går du med i Gazellas karriärnätverk och ökar dina chanser till att landa ditt nästa drömjobb. Gazella har ett specialiserat team som jobbar med koncernredovisningsuppdrag. Dessa rekryteringskonsulter går igenom alla CVn som registreras och kommer behandla ditt inskickade CV inom några få dagar. Finner de din profil intressant och tror att det finns chans att vi skulle kunna matcha dig med nuvarande eller framtida inkommande uppdrag kommer de att kontakta dig för att boka in en intervju. En intervju med oss innebär att vi tillsammans identifierar dina kompetenser, preferenser och planer framåt, för att kunna matcha dig med framtida lediga tjänster och kontakta dig när det dyker upp utmaningar som vi tror passar just dig.  

Vad behöver du göra?

Allt du behöver göra är att skriva ihop ett bra CV och registrera det via “Ladda upp CV och sök tjänsten”- knappen. Desto mer välskrivet och ju mer information du kan ge oss kring relevanta kvalifikationer och arbetslivserfarenheter, desto större chans för oss att se om vi passar för att hjälpa varandra och om vi tror att vi kan hitta jobb som hjälper dig vidare i karriären. Vi vill därför tipsa dig om att kika in vårt blogginlägg: Så skriver du ett perfekt CV, där vi tipsar om hur du får till ett professionellt CV.

Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Genom att hålla kontakt med oss långsiktigt, kommer vi aktivt arbeta med att tipsa dig om lediga tjänster eller uppdrag som är anpassade efter dina preferenser. Ta chansen – skicka in ditt CV redan idag!

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.