Senior Redovisningsekonom till Transcendent Group

Gazella rekryterar nu en Senior Redovisningsekonom till det internationella konsultbolaget Transcendent Group. Transcendent Group arbetar med konsultlösningar inom riskhantering, informationssäkerhet och regelefterlevnad och har i dagsläget kontor i sex länder i Europa. Som Senior Redovisningsekonom i denna roll arbetar du högt och lågt med ax till limpa i en internationell miljö med fullt bolagsansvar. Tjänsten innefattar även samarbete med controllerfunktionen, bland annat genom att upprätta löpande likviditetsprognoser. Du kommer ingå i ett glatt och engagerat ekonomiteam om sex personer, där du rapporterar till Head of Accounting. 

Vad Transcendent Group erbjuder dig

Transcendent Group erbjuder en företagskultur som präglas av solida värderingar, engagemang och en stark entreprenöriell anda. Verksamheten växer och du kommer att arbeta i en noterad miljö på en av Sveriges bästa arbetsplatser enligt Great Place to Work. Kontoret ligger centralt beläget och det finns stora möjligheter till att själv bestämma hur mycket du vill arbeta på distans.

Vi intervjuar kandidater löpande för denna tjänst så om du är intresserad av rollen – skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

I rollen som Senior Redovisningsekonom hos Transcendent Group kommer dina arbetsuppgifter vara:

  • Löpande redovisning
  • Fakturering och intäktsredovisning
  • Kontoavstämningar
  • Månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Moms- och skattehantering
  • Rapportering
  • Årsredovisning och skattedeklaration
  • Stötta Business Controller med likviditetsprognoser m.m.
  • Utveckling och förbättring av rutiner och processer

Erfarenhet

Vi söker dig med en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande, med 4 – 6 års erfarenhet kvalificerad redovisning. Du är bekväm med att självständigt genomföra årsbokslut och har erfarenhet av att upprätta årsredovisningar. Vi ser gärna att du har arbetat med bolagsansvar tidigare och har du erfarenhet av projektredovisning och IFRS, är det meriterande. Därutöver har du flytande kunskaper i såväl svenska som engelska, både skriftligt och muntligt samt innehar god systemvana.

Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du är en utåtriktad och ansvarstagande person som är van vid att arbeta självständigt och proaktivt. Du är kommunikativ och flexibel och trivs i händelserika och föränderliga miljöer. Vidare är det viktigt att du är bekväm med att initiera kontakt då rollen innefattar många kontaktytor både internt och externt. Vi tror även att du kan presentera idéer och lösningar för att tillsammans med teamet arbeta med utveckling och förbättring av interna processer och rutiner.

Om Transcendent Group

Hos Transcendent Group möter du erfarna konsulter inom governance, risk och compliance (GRC). Våra tjänster skapar trygghet och möjligheter för myndigheter, företag och andra organisationer inom en rad olika branscher. Vårt erbjudande omfattar regelefterlevnad och tjänster relaterade till intern styrning och kontroll, riskhantering och internrevision. Transcendent Group har blivit utnämnda till Great Place to Work nio gånger i rad och blivit listade som en av Sveriges bästa arbetsplatser i Great Place to Work´s årliga undersökning. Läs mer om Transcendent Group på deras hemsida: transcendentgroup.com

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök redan idag via ansök-knappen! I den här rekryteringen samarbetar Transcendent Group med Gazella. Har du frågor är du välkommen att kontakta Gustav Almén ( gustav.almen@gazella.se ) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Gustav Almén Gazella rekrytering