Senior redovisningsekonom till livsmedelsbolag

gazella

Gazella söker nu en Interim senior redovisningsekonom till ett livsmedelsföretag med placering i Stockholm. Vi söker dig som trivs bäst i en roll där du får använda din erfarenhet för att både göra det operativa arbetet och samtidigt arbeta för att utveckla och förbättra processer och rutiner. Vi ser att du har erfarenhet av redovisning ax till limpa, inklusive årsbokslut och årsredovisning. I denna roll får du jobba tillsammans med ett glatt och positivt team av redovisningsekonomer där samarbete är viktigt, därför är det viktigt att du trivs att jobba tillsammans med andra.

Detta är ett konsultuppdrag med start under januari och 8 månader framåt till att börja med, men det finns stor möjlighet till förlängning. Möjlighet till hemarbete finns, men vår kund ser gärna att man är på plats på kontoret några dagar i veckan.

Kan det vara dig vi söker? Vi intervjuar kandidater löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Din utmaning

Som redovisningsekonom i denna roll kommer dina arbetsuppgifter vara:

  • Löpande bokföring och avstämningar.
  • Upprättande av månads- samt årsbokslut.
  • Rapportering och viss analys.
  • Arbete med uppföljningar och utredningar.
  • Deltagande i den finansiella rapporteringen.
  • Delta i förbättrings och effektiviseringsarbete.
  • Övrigt förekommande Ad-hoc uppgifter på avdelningen.

Vad Gazella erbjuder dig

Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Genom att gå med i Gazellas nätverk, kommer vi ha möjlighet att kontakta dig gällande intressanta tjänster som matchar din profil. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdsbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan

Ansökningar hanteras löpande, passar du in på ovanstående profil? Ansök redan idag via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Sofia Lundgren (sofia.lundgren@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna spontanansökan.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Sofia Lundgren Gazella