Senior redovisningsekonom till Ework Group AB

ework

Är du en ekonom med stort driv och engagemang? Triggas du av tanken att ta stort ansvar och nästa steg i karriären?

Gazella rekryterar nu en Senior redovisningsekonom till Ework Group AB, ett öppet och välkomnande företag med en entreprenörsmässig företagskultur med god tillväxt. Här går du in i en utvecklande roll i ett drivet och börsnoterat bolag med sunda värderingar. Idag finns Ework i Sverige, Danmark, Finland, Norge och Polen. Med sina 13 000 konsulter på uppdrag och ca 450 anställda är det ett transaktionsintensivt bolag.  Som Senior Redovisningsekonom på Ework Group kommer du att jobba i ett team om 6 stycken personer som alla utgår från kontoret i Stockholm. Du rapporterar till Head of Financial Control and Group Accounting.

Vad Ework Group erbjuder dig

Ework har en stark företagskultur och du kommer att arbeta i en driven arbetsmiljö tillsammans med ambitiösa och engagerade kollegor centralt i Stockholm city. Flexibilitet finns om man föredrar distansarbete.

Just nu arbetar Accounting funktionen mycket med transformation för att förbättra den legala och finansiella rapporteringen inom bolaget. De strukturerar också sitt arbete utifrån en business partner modell vilket gör att de arbetare närmare sina interna stakeholders på ett professionellt och effektivt sätt. Vi har en närvarande ledning vilket gör det inspirerande och kul att driva igenom dessa förändringar tillsammans som ett team. De kommande åren har Ework högt uppsatta mål och ambitioner som bolag, vilket kommer göra att bolaget kommer att ha en spännande resa i att förbättra samarbetet med flera funktioner internt, men också externt.

Kan detta vara nästa steg för dig? Vill du vara med på Eworks resa? Välkommen med din ansökan! Vi kommer intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag

Din utmaning

I rollen som Senior redovisningsekonom kommer dina arbetsuppgifter vara:

  • Löpande redovisning.
  • Delta i förbättringsprojekt inom digitala processer och funktioner.
  • Vara behjälplig vid analys mot Business Control-funktionen.
  • Bokslutsarbete.
  • Bokföring av löner och semesterskulder i samarbete med HR och löneleverantör
  • Reserveringar.
  • Inventarier/avskrivningar.

Erfarenhet

Till den här tjänsten söker vi dig med en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete och är van vid att arbeta i transaktionsintensiva bolag. Ett stort plus är om du har vana av att ifrågasätta processer, identifiera förenklingar och förbättringar samt självständigt driva igenom dessa. Du har ett starkt systemintresse och det är meriterande om du tidigare arbetat i Agresso, men inget krav. Engelska är koncernspråket vilket du hanterar obehindrat i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du är en kommunikativ och flexibel person som trivs i händelserika och föränderliga miljöer. Du har en öppen och nyfiken personlighet samtidigt som du har ett tydligt affärstänk och är analytisk. Som person är du en prestigelös lagspelare som trivs att arbeta tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor samtidigt som du är ansvarstagande och arbetar väl självständigt.

Om Ework Group

Ework Group är en marknadsledande, oberoende konsultleverantör i norra Europa vars huvudsakliga fokus är IT, telekom, teknik och affärsutveckling. Utan anställda konsulter kan Ework opartiskt matcha varje uppdrag med rätt konsult från hela marknaden. Ework grundades i Sverige år 2000 och är idag verksamt i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Polen. Företaget har idag över 170 ramavtal med ledande företag inom de flesta branscherna samtidigt som man hanterar 13 000 konsulter ute på uppdrag. Huvudkontoret är beläget i Stockholm, Sverige och Ework är även ett noterat bolag på Nasdaq Stockholm. Läs mer om Ework Group på deras hemsida: eworkgroup.com.

Ansökan

Ansökningar hanteras löpande, passar du in på ovanstående profil? Ansök redan idag via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Lovisa (lovisa.fast@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Lovisa Fast Gazella