Redovisningsspecialist till Internationellt bolag

gazella

Gazella söker nu en Redovisningsspecialist till ett välkänt internationellt bolag i norrort, Stockholm. Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av redovisning, antingen som Senior Redovisningsekonom eller som redovisningskonsult på exempelvis Big4. I rollen som Redovisningsspecialist på detta bolag stöttar du redovisningschefen inom bland annat koncernredovisning och komplexa redovisningsfrågor kring moms och IRFS. Mycket fokus kommer vara på förbättringsarbete kopplat till avdelningens processer och rutiner, både för redovisning och rapportering och du kommer att rapportera till Ekonomichefen.

Bolagets kontor ligger norr om Stockholm och du erbjuds möjlighet till distansarbete ett par gånger i veckan. Är du en framåt, strukturerad och initiativtagande person? Har du viljan att ta dig an en utmaning i en utvecklande roll på ett bolag med goda karriärmöjligheter? I så fall kan det vara dig vi söker! Vi arbetar löpande med urval och kommer att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Vi ber dig därför, vid intresse, att skicka in din ansökan redan idag!

Din utmaning

I rollen som redovisningsspecialist kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:

  • Ansvara för bokslut, årsredovisningar och rapportering.
  • Koncernredovisning.
  • Stötta redovisningschefen med komplexa redovisningsfrågor gällande moms och IFRS.
  • Arbeta med uppföljningar och utredningar tillsammans med controllers.
  • Kontinuerligt utveckla och förbättra rutiner och processer.

Erfarenhet

Vi söker dig som är utbildad civilekonom eller motsvarande och har gedigen erfarenhet av redovisning, antingen har du arbetat som senior redovisningsekonom eller som redovisningskonsult på exempelvis Big4 sedan tidigare. Vidare har du goda kunskaper inom IFRS och koncernredovisning. Därutöver har du flytande kunskaper i såväl svenska som engelska, både skriftligt och muntligt.

Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du är en proaktiv och lösningsorienterad person som trivs med att driva saker framåt. Du uppskattar att utveckla dig själv och dina arbetssätt och tycker att förbättrings- och utvecklingsarbete är stimulerande. Vidare är du en positiv och glad person som gillar att samarbeta i team.

Ansökan

Passar du in på ovan profil? Vi intervjuar kandidater löpande, så skicka in ditt CV redan idag via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Gustav Almén (gustav.almen@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Gustav Almén Gazella rekrytering