Redovisningsekonom

gazella

Gazella söker nu en Redovisningsekonom till vårt klientbolag som är ett spännande och snabbväxande bolag med kontor i Stockholm City. I rollen som redovisningsekonom på detta bolag kommer du att få arbeta brett och ansvara för löpande redovisning, avstämningar samt månads- och årsbokslut. Vi söker efter dig som tidigare arbetat med redovisning och som trivs bra i en bred roll där du arbetar operativt med redovisning.

Vi intervjuar kandidater löpande till denna tjänst, vid intresse ber vi dig därför att skicka in ditt CV så fort som möjligt.

Din utmaning

  • Arbeta självständigt med löpande redovisning samt upprätta månads- och årsbokslut.
  • Avstämningar, deklarationer, skatt och moms.
  • Delta i det löpande arbetet med budget och prognos.
  • Hantera interna och externa kontakter både på svenska och engelska.
  • Delta i interna projekt för att förbättra rutiner och processer.

Erfarenhet

Till denna roll söker vi en erfaren och redovisningsekonom med cirka 5 års erfarenhet av kvalificerat arbete med redovisning. Du har tidigare arbetat självständigt med ansvar för ett bolags redovisning och varit delaktig i årsbokslut och årsredovisning. Vi ser även gärna att du har relevant utbildning inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du talar och skriver flytande på svenska såväl som engelska.

Personliga egenskaper

Som person är du positiv, driven och gillar utmaningar. I ditt arbete är du noggrann, strukturerad och ansvarsfull och utför dina arbetsuppgifter självständigt, samtidigt som du även samarbetar väl i grupp tillsammans med såväl juniora som seniora medarbetare. Du har lätt för att anpassa dig efter olika situationer och är van vid att jobba mot deadlines där du levererar med hög kvalité.

Vad Gazella erbjuder dig

Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdsbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Skicka ditt CV online via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Elsa Toorell, elsa.toorell@gazella.se, som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.