Redovisningsekonom till storbolag i City

gazella

Gazella söker nu en konsult till ett storbolag med kontor i City i Stockholm. Bolaget är väletablerade i Sverige och har även utländsk verksamhet. Detta är en spännande roll där du kommer arbeta med vidareutveckling av processer och rutiner, där du främst arbetar mot specifika dotterbolag inom koncernen.  Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader, med möjlighet till tillsvidareanställning efter uppdragets slut. Vi kommer intervjua kandidater löpande och ber dig därför skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Din utmaning

  • Arbeta brett med löpande bokföring för flera bolag och verksamheter i koncernen, svenska som utländska, i en verksamhet med hög tillväxttakt.
  • Ansvara för dotterbolagens kund- och leverantörsreskontra samt bokslutsprocessen.
  • Periodiseringar, moms- och skattedeklarationer, avstämningar och uppföljningar.
  • Aktivt delta i utveckling av befintliga rutiner och processer inom ekonomifunktionen.

Erfarenhet

Till denna roll söker vi dig som har mellan 3-5 års erfarenhet av brett arbete med redovisning ax till limpa. Du har en akademisk examen alternativt annan relevant utbildning inom ekonomi och har sedan tidigare haft ett eget ansvar för en del av redovisningen. Du uttrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

Till denna roll söker vi en självständig, noggrann och trygg person som kan hantera sina arbetsuppgifter med stort ansvar. Som person är du strukturerad, kvalitetsmedveten och flexibel i ditt arbetssätt. Vidare är du är trygg i din kompetens och trivs i en självständig roll.

Vad Gazella erbjuder dig

Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök genom att registrera ditt CV. Har du frågor är du välkommen att kontakta Emma Visuri-Möller som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, emma.visuri-moller@gazella.se

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare på ekonomiavdelning? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Emma-Visuri-Möller-Gazella-Interim-Accounting