Redovisningsekonom till Kry

Gazella rekryterar nu en Redovisningsekonom till Kry. Som Redovisningsekonom blir du en viktig del av ett snabbväxande företag som genom digital teknologi tillhandahåller högkvalitativ vård både online och fysiskt via deras vårdcentraler. Kry (eller Livi som de heter i Europa) expanderar internationellt och är redan etablerade i Norge, Storbritannien och Frankrike.

Vi söker dig som vill utvecklas tillsammans med ditt team i en snabbfotad organisation och som trivs med många kontaktytor internt. Du kommer i denna roll bli en del av deras internationella redovisningsteam och rapporterar till Koncernredovisningschefen.

Vad Kry erbjuder dig

Krys kontor är beläget i centrala Stockholm på Torsgatan 21. Goda möjligheter till hybridarbete finns om så önskas. Hos Kry är medarbetarna dedikerade till att förbättra världshälsan genom innovationer – en patient åt gången. Det här är din chans att arbeta för ett meningsfullt företag som uppmuntrar de anställda att utvecklas och värdesätter mångfald. Du kommer få mycket ansvar och arbeta med att driva förbättringsarbete och effektivisera både arbetssätt och processer i en motiverande arbetsmiljö.

Kan det vara dig vi letar efter? Vi intervjuar kandidater löpande, så skicka ditt CV redan idag!

Din utmaning

I rollen som Redovisningsekonom kommer dina uppgifter bland annat att vara:

  • Delta i bokslutsprocessen för moderbolaget och för dotterbolag utomlands (främst Frankrike och Storbritannien).
  • Analysera resultat- och balansräkningar.
  • Göra avstämningar av balanskonton.
  • Bokföring av periodiseringar, kostnadsfördelningar och andra ad hoc transaktioner.
  • Delta aktivt i att utveckla och förbättra redovisningsprocesser (främst) relaterade till bokslut.
  • Kontakt med externa redovisningsbyråer (för dotterbolag utomlands).
  • Säkerställa efterlevnad av skatte- och redovisningsregler och koncernriktlinjer.
  • Arbeta i nära samarbete med  Accounting Operations teamet kring periodiseringar och betalningsprocesser och även nära Business Control-teamet.

Erfarenhet

Till denna roll söker vi dig med en akademisk examen eller motsvarande inom ekonomi och som har minst ett par års erfarenhet från arbete med redovisning, förslagsvis i en bred roll inom reskontra eller i en roll som redovisningsekonom. Du har goda kunskaper i Excel och då Kry använder sig av Netsuite ser vi tidigare erfarenhet av det som meriterande men inget krav. Du har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska såväl som engelska. Engelska är koncernspråket och används dagligen.

Personlighet

För att lyckas i denna roll tror vi att du är en flexibel, framåtlutad och positiv person som snabbt sätter dig in i nya frågor och som naturligt tar ägarskap för ditt arbete. Du trivs i en snabbrörlig miljö, är initiativtagande och vågar föreslå förbättringar när du ser dem.

Om Kry/Livi

Kry/Livi är idag Europas största digitala vårdgivare. Sedan starten 2015 har Kry bara i Sverige genomfört över 4 miljoner patientmöten och över 7 miljoner möten i Europa, där vi heter Livi. Utöver Sverige finns Kry även etablerade i Norge, England och Frankrike med ambitionen att fortsätta växa för att kunna hjälpa ännu fler patienter. Våra drygt 1300 läkare, sjuksköterskor och psykologer finns tillgängliga inom några minuter, dygnet runt, årets alla dagar i vår app och erbjuder vård på 30 språk. Vi tar även emot patienter på våra fysiska vårdcentraler runtom i Sverige. Läs mer om Kry på deras hemsida: kry.se

Ansökan

Ansökningar hanteras löpande, passar du in på ovanstående profil? Ansök redan idag via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Lovisa (lovisa.fast@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Lovisa Fast Gazella