Redovisningsekonom till G-TEK

Gazella rekryterar nu en Redovisningsekonom till G-TEK och deras huvudkontor som är placerat norr om Stockholm. G-TEK erbjuder Powerpack-installationer för OEM-tillverkare av mobila fordon i norra Europa samt globalt och samarbetar med världsledande teknikföretag. Till denna tjänst söker vi dig med kunskap om momshantering avseende varor inom EU och trepartshandel, samt god förståelse av relaterade arbetsuppgifter. Som person är du ansvarsfull, noggrann och strukturerad med förmåga att arbeta både självständigt och i team. Du kommer ingå i Ekonomiavdelningen på G-TEK som är ett team om tre personer.

Vi intervjuar kandidater löpande för denna tjänst så om du är intresserad av rollen – skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

I rollen som Redovisningsekonom hos G-TEK kommer dina arbetsuppgifter vara:

  • Löpande bokföring.
  • Rapportera intrastat & periodiska.
  • Momsredovisning (även importmoms).
  • Bokslut (avstämningar, periodiseringar, avskrivningar, reserver mm).
  • Utläggsredovisning.
  • Lön & administration av pensioner mm.
  • Behjälplig vid revision och arbete med årsredovisning.
  • Bidra med att utveckla och effektivisera rutiner och processer.
  • Leverantörsreskontra.

Erfarenhet

För att trivas i denna roll tror vi att du som person har en god förståelse av ovan nämnda arbetsuppgifter. Du har god datorvana och goda Office kunskaper, främst i Excel.

Personliga egenskaper

Som person är du initiativtagande, noggrann, driftig, strukturerad och kan arbeta självständigt samtidigt som du trivs med att tillhöra ett team där du bidrar med positiv energi. Ett trevligt och korrekt bemötande ser du som en självklarhet. Du är engagerad och angelägen om att nå resultat och hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

Om G-TEK

G-TEK erbjuder Powerpack-Installationer för OEM tillverkare av mobila fordon i norra Europa och globalt. G-TEKs kunder är verksamma inom gruvdrift, konstruktion, materialhantering, skogsbruk, försvar, järnväg och andra branscher. G-TEK är bland annat leverantör åt länder som Sverige, Tyskland, Finland, Indien, Kina samt flera länder inom Europa. Läs mer om G-TEK på deras hemsida: g-tek.se

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök redan idag via ansök-knappen! I den här rekryteringen samarbetar G-TEK med Gazella. Har du frågor är du välkommen att kontakta Maja Klint (maja.klint@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Maja Klint Gazella Interim Accounting