Redovisningsekonom till Fastighetsägarna Service – Uppsala

Gazella rekryterar nu en driven redovisningsekonom till Fastighetsägarna Service. I rollen som redovisningsekonom är du kundansvarig för ett antal kunder som är verksamma bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare.  Du agerar specialiserad rådgivare samt samarbetar med andra kollegor i företaget för att leverera en trygg och stabil ekonomi för kunderna. Fastighetsägarna Service söker ni dig som vill vara med på deras fortsatta tillväxtresa.

Vad Fastighetsägarna Service erbjuder dig

Fastighetsägarna Service är inte som alla andra. Dem är challengers som förenklar och skapar framtidens fastighetsägande. Verksamheten förvaltar bostadsrättsföreningar, hyresbostäder och kommersiella fastigheter i hela Stockholms län och till viss del över hela landet. Bolaget befinner sig i en spännande expansionsresa där visionen är att genom hållbar tillväxt nå en halv miljard i omsättning. Fastighetsägarna Service erbjuder en utvecklande kultur och ett mindset av att ”vi vill och kan ännu mer.” Inom affärsområdet driver vi ständigt utveckling av våra arbetssätt, processer och digitala verktyg och du kommer få möjlighet att vara en viktig pusselbit för att driva denna utveckling framåt.

Kontoret ligger på Sylveniusgatan i Uppsala, med goda möjligheter till parkering. På vårt kontor i Stockholm finns de flesta av kollegorna inom affärsområde ekonomisk förvaltning, vilket skapar möjligheter för dig som önskar jobbar delvis från Stockholmskontoret.

Välkommen med din ansökan! Vi kommer intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

I rollen som redovisningsekonom kommer dina arbetsuppgifter dels att vara:

  • Kundansvar för ett antal kunder. Kunderna är bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare.
  • Löpande kundkontakt för den ekonomiska rådgivningen.
  • Ansvar för budget, bokslut, löpande bokföring samt deklarationer.
  • Koordinera och säkerställa en trygg och proffsig kundupplevelse tillsammans med interna intressenter.
  • Vara delaktig i bolagets tillväxtresa, kultur och utveckling framåt.

Erfarenhet

Vi söker dig som har minst två års erfarenhet som redovisningsekonom. Du är trygg i löpande redovisning samt upprättande av bokslut och årsredovisning. Du har tidigare arbetat kundnära och i snabbrörliga miljöer. Meriterande om du har erfarenhet av fastighetsbranschen. För oss är ditt engagemang och initiativförmåga viktigast och värdesätts högt. Om du vill arbeta på en arbetsplats där ditt driv får utrymme så är vi rätt match för varandra!

Personliga egenskaper

Vi söker dig som trivs i en företagskultur där du får ta ägarskap och ta ansvar och se till helheten. Du har ett genuint driv och nyfikenhet för verksamhetens framgångsrika koncept. Du känner dig trygg i din vilja att lära dig och din förmåga att hitta svar. Du är en grym kommunikatör och har förmåga att skapa förtroende hos kollegor och kunder. Du gillar när det händer mycket, och för att hålla ihop trådarna trivs du med att strukturera dina egna dagar och har hittat ett sätt som funkar för dig. Du har en förmåga att se helheten, men förståelse för hur detaljer kan vara avgörande.

Att ha roligt tillsammans och peppa varandra inom teamet är väldigt viktigt. Det är självklart också så att du måste våga utmana, utmanas och pröva nytt. Vi är övertygade om att det blir roligare för alla då!

Om Fastighetsägarna Service  

Vi på Fastighetsägarna Service är experter på fastighetsförvaltning och vår passion är att förenkla och skapa framtidens fastighetsägande. Med 150 år i branschen vet vi vad som ska göras, och framför allt hur det ska göras på bästa sätt. Hos oss jobbar vi med hela förvaltningen, som juridiska konsultationer, ekonomisk och teknisk förvaltning samt försäljning av fastighetsprodukter. Vi omsätter i dagsläget 300 miljoner kronor per år och är cirka 280 medarbetare.

Ansökan

Ansökningar hanteras löpande, passar du in på ovanstående profil? Ansök redan idag via ansök-knappen! I den här rekryteringen samarbetar Fastighetsägarna Service med Gazella. Har du frågor är du välkommen att kontakta Elsa Dahlgren på elsa.dahlgren@gazella.se som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Elsa Dahlgren Gazella