Redovisningsekonom till ett IT-bolag i City

gazella

Gazella söker nu en Redovisningsekonom vår kund, som är ett IT-bolag med kontor i centrala Stockholm. Som Redovisningsekonom i denna roll kommer du att bli en del av ett större ekonomiteam som består av 10 redovisningsekonomer, där det ständigt händer saker. Du kommer att ha bolagsansvar med löpande redovisning och kommer även att vara delaktig vid bokslut.

Detta är en hyrrekrytering med start omgående vilket innebär att du kommer att börja som konsult med ambitionen att få en direktanställning. Kan det vara dig vi söker? Skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

Som redovisningsekonom i denna roll kommer dina arbetsuppgifter vara:

  • Löpande redovisning och bokslut.
  • Stötta övriga organisationen i redovisningsfrågor.
  • Rapportering och deklarationer.
  • Analys och avstämningar.
  • Vara delaktig i interna utvecklingsprojekt samt förbättra och optimera processer.

Erfarenhet

Vi tror att du har en akademisk examen inom ekonomi och redovisning alternativt motsvarande erfarenhet på minst 3 år. Du har en god förståelse för redovisning och är trygg i processen från fakturering till bokslut. Det är högst meriterande om du tidigare har jobbat i SAP. Du talar och skriver flytande på svenska såväl som engelska.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är en självgående och noggrann lagspelare som är nyfiken och initiativtagande. Du har lätt för att jobba med andra, är tydlig i din kommunikation och pedagogisk i ditt sätt att förklara för dina kollegor. Du är även anpassningsbar och har lätt att prioritera och omprioritera i en föränderlig miljö. Du tycker om att föreslå och genomföra förbättringar i rutiner och processer.

Vad Gazella erbjuder dig

Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Registrera ditt CV på Gazellas hemsida via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Marika Kollberg, marika.kollberg@gazella.se, som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Marika Kollberg Gazella Interim Accounting