Redovisningsekonom till Boye Advisory

boye advisory

Gazella rekryterar nu en Redovisningsekonom till Boye Advisory. Vi söker dig som är erfaren inom redovisning och vill vara en del av ett spännande bolag. Boye Advisory är ett administrativt ”Family Office” som hanterar finansiell administration och andra ekonomiska frågor för deras kunder och bolag. Kontoret ligger i centrala Stockholm i trevliga lokaler. Det här är en dynamisk roll som kräver att du är flexibel och kan anpassa dig till olika situationer. För att lyckas i rollen tror vi att du är en serviceinriktad, driven och strukturerad person som vill vara med och påverka och som trivs i en entreprenöriell miljö.

Din utmaning

I rollen som Redovisningsekonom kommer dina arbetsuppgifter bland annat vara:

  • Löpande bokföring, redovisning och administration.
  • Bokslut, årsredovisning och deklaration (K2 och gärna erfarenhet från K3).
  • Budget, prognoser och kassaflöden.
  • Rapporter, avtal och annan dokumentation.
  • Fakturering.
  • Löneadministration.

Erfarenhet

Vi söker dig som har en examen inom ekonomi, med fördel inriktad mot redovisning. Vidare ser vi att du har 3-5 års erfarenhet som redovisningsekonom, med fördel har du arbetat på byrå och är van vid mycket kundkontakt. Du är självständig i redovisningsarbetet och bokföring enligt K2 och har med fördel även insikt i K3. Du arbetar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift då det används i den dagliga kommunikationen. Erfarenhet av system som Fortnox och Capego är meriterande.

Personlighet

För att lyckas i den här rollen är du en person som trivs med att ta eget ansvar och drivs av konstant utveckling. Vi söker dig som är noggrann, självgående, prestigelös, serviceinriktad och lösningsorienterad samt har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Vidare genomför du ditt arbete ansvarsfullt samt håller hög kvalitet i samtliga processer. Du värderar också personliga relationer och jobbar aktivt med att stärka dessa både gentemot externa parter och dina kollegor. Du är kommunikativ och trygg med att uttrycka tankar och synpunkter, är initiativtagande och vågar föreslå förbättringar.

Om Boye

Genom att kombinera intern expertis med noggrant utvalda externa partners kan vi på Boye Advisory alltid garantera flexibilitet och samtidigt noggrant anpassade tjänster för att möta våra kunders behov. Boye Advisory har erfarenhet av att fungera som en oberoende betrodd rådgivare i över 20 år till kunder med ofta komplexa, ekonomiska strukturer.

Vårt erbjudande är helt skräddarsytt och vi förväntar oss att våra kunder har de högsta förväntningarna. Vårt mål är att öka livskvaliteten för de vi arbetar med och med vår hjälp kan kunderna fokusera på de saker som betyder mest för dem.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök via knappen nedan! Har du frågor är du välkommen att kontakta Klara Stenqvist som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, klara.stenqvist@gazella.se.

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: