Redovisningsekonom till bolag i modebranschen

gazella

Gazella söker nu en Redovisningsekonom till en välkänd aktör i modebranschen i Stockholm. Vi söker en noggrann, strukturerad och driven person som vill få chansen att komma in i en spännande bransch. I denna tjänst kommer du att arbeta med redovisning ax till limpa, löpande bokföring samt med bokslut och upprättande av årsredovisning. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader med start omgående.

 

Din utmaning

Som redovisningsekonom i denna roll kommer dina arbetsuppgifter att vara:

  • Löpande bokföring samt ansvara för upprättande av bokslut, årsredovisning och rapportering.
  • Sköta uppföljning och analys av områden inom affärsverksamheten.
  • Redovisning av moms och arbetsgivaravgifter.
  • Hantera kontakter med olika avdelningar inom bolaget och externa parter.
  • Vara delaktig i interna utvecklingsprojekt och effektivisera processer och rutiner.

Erfarenhet

Vi söker dig med ca. 3–5 års erfarenhet från arbete med redovisning på en ekonomiavdelning, erfarenhet av revisionsarbete är meriterande. Du är trygg med hela redovisningsprocessen och har förståelse för allt från fakturering, löpande bokföring till bokslut och årsredovisning. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är noggrann, självgående och lösningsorienterad. Du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och genomför ditt arbete ansvarsfullt samt håller hög kvalitet i samtliga processer. Du är kommunikativ och trygg med att uttrycka dina tankar och synpunkter. Som person är du initiativtagande och vågar föreslå förbättringar.

Vad Gazella erbjuder dig

Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Registrera ditt CV genom att klicka på ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Johanna Enroth, johanna.enroth@gazella.se, som är ansvarig rekryterare för denna tjänst. Urval till denna tjänst sker löpande så tveka inte att ansöka.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: