Redovisningschef till Selecta Sverige

selecta

Gazella rekryterar nu en redovisningschef till Selecta Sverige som är ett Europaledande bolag inom Food Tech. I rollen som redovisningschef kommer du att ansvara för Selecta Sveriges redovisningsavdelning och vara en del av den Nordiska finans-ledningsgruppen. Selecta är Europas marknadsledande leverantör av smidiga lösningar för försäljning av mat och dryck via självservering och förser varje dag fler än tio miljoner människor över hela Europa med goda drycker och snacks genom dess 425.000 försäljningsställen. Kontoret är placerat i Solna Strand och du kommer att rapportera till bolagets Nordic Finance Director.

Är du en affärsmässig, agil person med en strategisk förmåga att leda och fördela arbetet på redovisningsavdelningen? Då kan det vara dig vi söker! Vi kommer att intervjua kandidater löpande för denna tjänst, så om du är intresserad av rollen – skicka in ditt CV redan idag!

Vad Selecta erbjuder dig

Selecta är ett internationellt företag som tillsammans jobbar med kreativitet, innovation och mot gemensamma mål. Ett företag som sätter service och smak främst. Selecta värderar sina medarbetare högt och erbjuder därför både frihet och goda villkor. Selecta Sverige sitter i fina lokaler och har ett stort utbud av kaffe. Alla medarbetare har tillgång till Benify portalen med ett stort utbud av personalförmåner, samt friskvårdsbidrag.

Din utmaning

I rollen som Redovisningschef kommer dina arbetsuppgifter i huvudsak vara:

  • Ansvara för all legal redovisning och rapportering internt, externt och till koncernen enligt IFRS.
  • Ansvara för skatter, bank och revision både internt och externt.
  • Hantering av kassaflödesanalys.
  • Personalansvar för 8 medarbetare. Du kommer leda ett motiverat och högpresterande team som ansvarar för löpande redovisning, rapportering, anläggningsregister, kundreskontra och leverantörsreskonra.
  • Harmonisering av processer, rutiner och masterdata samt driva eller deltaga i olika projekt.
  • Ägare av system/moduler som används i redovisningen.
  • Delta i kommande projekt gällande förbättring av system och processer.

Erfarenhet

Vi söker dig med en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande utbildning med minst 10-15 års erfarenhet av redovisning, gärna med rapportering enligt IFRS. Meriterande är om du har bakgrund från revisionsbyrå och/eller dokumenterad erfarenhet från en ekonomiavdelning i en miljö likt Selectas, som är en snabbrörlig, internationell miljö med högt i tak och korta beslutsvägar. Vi tror att du som söker har erfarenhet av personalansvar eller ser det som ett naturligt nästa steg i din karriär. Vi ser också att du kan kommunicera flytande i engelska, i både tal och skrift samt har en god vana av att arbeta i Excel.

Personliga egenskaper

Till denna tjänst letar vi efter dig som gillar att arbeta med övergripande ledning och utveckling inom ditt ansvarsområde samtidigt som du har ett öga för detaljer när det krävs. Som person är du energisk, driven, agil och har en god samarbetsförmåga. För att lyckas i denna roll ser vi att du är en förtroendegivande lagspelare som kan interagera med alla nivåer i organisationen. Du har ett intresse för att optimera användandet av de systemstöd som finns och du sätter en ära i struktur och ordning.

Om Selecta

Selecta tillhandahåller mat- och dryckeskoncept av högsta kvalitet för alla typer av platser – från arbetsplatser till skolor, universitet och sjukhus och andra publika miljöer. Genom att erbjuda en bra produktmix med även hälsosammare alternativ är dem en föregångare inom branschen och låter sina kunder njuta av kaffe, mat och dryck precis som de vill ha det! Selecta har över 8 500 anställda i 16 länder och Selecta där det är medarbetarnas fantastiska kompetens och engagemang som är orsaken till framgångarna. Läs mer om Selecta på deras hemsida: selecta.com

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök idag genom att registrera ditt CV på Gazellas hemsida via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Sophie Höckenström (sophie.hockenstrom@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: