Redovisningsansvarig Leverantörsreskontra till Alligo

Gazella rekryterar nu en Redovisningsansvarig med fokus på leverantörsreskontra till Alligo som befinner sig i en expansiv och intressant fas! I rollen som Redovisningsansvarig, leverantörsreskontra,  hjälper du aktivt våra interna kunder med professionell rådgivning och förstklassig service. Alligo är en ledande aktör inom arbetskläder, personligt skydd, verktyg och förnödenheter i Norden. Koncernen omsätter cirka 8,5 miljarder SEK per år, har omkring 2 300 anställda och är noterat på Nasdaq Stockholm. Du kommer tillhöra ett team härliga kollegor och rapportera till chef för leverantörsreskontra. Tjänsten är placerad på Alligos huvudkontor i söderort, Tyresö, med mycket goda bussförbindelser.

Vi intervjuar kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag!

Vad Alligo erbjuder dig

Alligo erbjuder en utvecklande miljö där man vägleds av tre gemensamma värderingar: Engagemang, Samarbete och Kompetens. Oavsett roll så strävar Alligo alltid mot att arbeta tillsammans, som en del av ett lag med gemensamma värderingar och mot ett gemensamt mål. Inom Alligo främjas nya initiativ samt förändring och du kan se fram emot att få vara med på en resa präglad av kontinuerlig utveckling och expansion. Vidare finns möjlighet för flexibel arbetstid och parkering finns i nära anslutning till huvudkontoret.

Din utmaning

I rollen som Redovisningsansvarig på Alligo kommer dina arbetsuppgifter vara:

  • Vara kravställande mot organisation i fråga om efterlevnad av koncernens för tiden gällande rutiner.
  • Identifiera förbättringsmöjligheter inom process och system, önskemål och krav från organisationen. Arbeta aktivt med att utveckla, effektivisera och digitalisera ekonomifunktionens processer.
  • Ansvara för att rutindokument och processer uppdateras och förmedlas till berörda samt säkerställer att processen dokumenteras.
  • Vara kravställare mot systemstöd för relevanta system, såsom Jeeves, Medius och Logiq.
  • Ansvara för avstämningar, bland annat IC-avstämningar.
  • Ansvara för att balanskontoavstämningar görs korrekt och i tid.
  • Vara kravställare mot övriga organisationen avseende leverantörsfakturahantering.
  • Hantering av förskottsbetalningar samt tillhörande bokföring.

Erfarenhet

Du har en gedigen bakgrund inom leverantörsreskontra och har minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har tidigare drivit och arbetat med utveckling av system och processer och har erfarenhet av bokföring samt avstämningar av konton. Det är meriterande om du har jobbat i bolag med större flöden samt har erfarenhet av Jeeves och/eller Medius Flow. Då Alligo är etablerat på internationella marknader ser vi att du skriver och talar obehindrat på engelska och svenska.

Personliga egenskaper

Som person är du kommunikativ och nytänkande och bidrar till god stämning. Det är av stor vikt att du kan prioritera rätt utifrån satta mål och att du är resultatinriktad i alla avseenden och har en vilja att alltid göra ditt yttersta. Du har lätt för att samarbeta och trivs i en förändringsintensiv miljö där du får möjlighet att ta egna initiativ.

Om Alligo

Alligo är en ledande aktör inom arbetskläder, personligt skydd, verktyg och förnödenheter i Norden. Koncernen omsätter cirka 8,5 miljarder SEK per år och har omkring 2 300 anställda och är mest kända på marknaden genom våra starka konceptvarumärken Swedol, TOOLS, Grolls och Univern.  Alligo riktar sig i första hand till företagskunder inom industri & verkstad, bygg & anläggning, offentlig verksamhet, åkeri & transport eller jord- & skogsbruk. Alligo vet att de efterfrågar högsta kvalitet på produkter, tjänster och rådgivning och för att möta det har de en kompetent säljkår, webbhandel och drygt 200 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland. Läs mer om Alligo på deras hemsida: alligo.com

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök via knappen nedan! I den här rekryteringen samarbetar Alligo med Gazella. Har du frågor är du välkommen att kontakta Elsa Toorell (elsa.toorell@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Elsa Toorell Gazella Interim Accounting