Projekt controller till väletablerat bolag

gazella

Gazella söker nu en affärsnära Projekt controller till ett väletablerat projektbolag i Stockholm. Som Controller på detta bolag kommer du ingå i ett finansteam om 6 kollegor. Utöver ditt team kommer du och ha många kontaktytor inom organisationen och arbeta nära projektteamet. Till denna roll söker vi dig som har minst 10 års tidigare erfarenhet från en liknande roll. Är du en analytisk, noggrann, positiv och prestigelös med vilja att anta en utvecklande utmaning i en roll på ett bolag under tillväxt med goda karriärmöjligheter? I så fall kan det vara dig vi söker!

Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag på 6 månader, med ambition till en övergång i en tillsvidareanställning vid uppdragets slut. Tjänsten kommer att tillsättas relativt omgående och kräver att du är tillgänglig inom kort. Vi kommer därför intervjua kandidater löpande, så om du är intresserad av tjänsten – skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

I rollen som Projekt controller på detta bolag kommer dina arbetsuppgifter bland annat vara:

  • Ansvara för projektuppföljning tillsammans med projektteamet.
  • Analys av lönsamhetskontroll i projekten.
  • Ansvara för budgetprocessen.
  • Analys av finansiell data.
  • Framtagande av rapporter.
  • Vidareutveckla och effektivisera rapportering.
  • Succesiv vinstavräkning.
  • Delta i ekonomirelaterade ad hoc-projekt på avdelningen.

Erfarenhet

Vi söker dig med utbildning inom ekonomi, antingen från universitet eller yrkeshögskola, som efter utbildningen arbetat minst 10 års tid med relevanta arbetsuppgifter inom controlling, företrädesvis som Business Controller eller som projektcontroller. Vi tror att du tidigare arbetat i en liknande roll och har mycket goda kunskaper inom Excel. Du har grundläggande förståelse för redovisning och vi ser även gärna att du har ett systemintresse samt talar och skriver flytande på svenska och engelska.

Personliga egenskaper

Till denna roll söker vi dig som utför ditt arbete noggrant och ansvarsfullt, både självständigt och i grupp. Som person är du ansvarstagande, analytisk, prestigelös och positiv som gärna delar med dig av dina erfarenheter. Vi söker dig som har vilja att utvecklas och förmåga att leverera hög kvalitet inom utsatt tidsram. Du har god kommunikationsförmåga och trivs med att ha många kontaktytor.

Vad Gazella erbjuder dig

Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdsbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Skicka då in ditt CV till oss via ansök-knappen. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Felicia Bylund som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, på: felicia.bylund@gazella.se.

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Felicia Bylund Gazella Interim