Lönespecialist till EF Education First

Gazella rekryterar nu en ansvarstagande och driven Lönespecialist till EF, världens största privata utbildningsorganisation med fokus på språk, resor och kulturutbyte. Hos EF blir du en del av en mångkulturell organisation med verksamhet i över 50 länder, alla med ett gemensamt uppdrag att öppna världen genom utbildning. I över 50 år har deras utbildningar erbjudit ökat självförtroende och frihet oavsett ålder, nationalitet och bakgrund.

Som Lönespecialist hos EF ansvarar du för att koordinera löneprocessen som är outsourcad till lokala partners i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Du blir en del av ekonomiavdelningen och rapporterar till Regional Finance Manager för Norden.

Vad EF erbjuder dig

EF arbetar mycket med vidareutbildning av sin personal och erbjuder löpande spännande karriärmöjligheter inom organisationen. Detta är en chans att bli en del av en internationell och dynamisk organisation som genomsyras av en entreprenöriell anda och välkomnar innovativa tankar och idéer. Tjänsten är på heltid och placerad på Stockholmskontoret, som är centralt beläget på Strandvägen. För den som är intresserad och driven finns goda möjligheter till en internationell karriär.

Din utmaning

  • Koordinera löneprocessen som är outsourcad till lokala partners i Sverige, Norge, Danmark och Finland.
  • Boka löneunderlaget i bokföringssystemet.
  • Löpande avstämningar inför bokslut.
  • Upprätta anställningsavtal och agera bollplank kring avtal samt arbetsrätt.
  • Granska fakturor kopplat till pension, försäkringar etc.
  • Koordinera processen kring uppdatering av personalrelaterade policies.
  • Löpande identifiera förbättringsmöjligheter i arbetssätt och processer.

Erfarenhet

För denna tjänst söker vi dig som har en YH-utbildning i lön, alternativt en akademisk examen inom ekonomi, och därefter minst 5 års erfarenhet från arbete med lön och HR-relaterade arbetsuppgifter. Du har erfarenhet från att arbeta självständigt med löneprocessen inom tjänstebolag och gärna i en internationell miljö där du haft många kontaktytor. Har du tidigare erfarenhet av en koordinerande roll där du samarbetat med lönebyråer är det meriterande. Vi ser även att du är flytande i svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Utöver detta är du en van användare av Excel och har lätt för att sätta dig in i olika system.

Personliga egenskaper

Till rollen som Lönespecialist söker vi dig som är ansvarstagande, noggrann och strukturerad. Du trivs att arbeta såväl självständigt som i grupp och är van vid att arbeta mot deadlines. För att trivas hos EF ser vi även att du är utåtriktad, driven och trivs med att ha många kontaktytor i organisationen.

Om EF

EF Education First Group är världens största privata utbildningsorganisation med fokus på språk, resor och kulturutbyte. I över 50 år har vårt uppdrag varit att öppna världen genom utbildning för människor i alla åldrar, nationaliteter och bakgrunder. EF-gruppen har mer än 40 000 anställda och har 500 kontor och skolor i 53 olika länder. Det är ett entreprenöriellt, icke-hierarkiskt företag med enorma tillväxtutsikter och kännetecknas av dess dynamiska, välutbildade och internationella medarbetare. Sedan 1965 har EF hjälpt miljontals människor att se nya platser, uppleva nya kulturer och lära sig nya saker om världen och om sig själva. EF är stolta över att vara en arbetsgivare som erbjuder lika möjligheter för alla. Läs mer om EF på deras hemsida, https://www.ef.se/

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök via knappen nedan! I den här rekryteringen samarbetar EF med Gazella. Har du frågor är du välkommen att kontakta Evelina Norén, evelina.noren@gazella.se, som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: