Löneansvarig till Gazella

gazella

Gazella rekryterar nu en löneansvarig till vår ekonomiavdelning. Gazella har sedan starten 2014 vuxit kraftigt och senaste året ökat vår omsättning med 70 %. Nu har vi ambitionen att växla upp tillväxttakten markant och behöver därför stärka upp ekonomiavdelningen med en löneansvarig. I denna roll kommer du att vara operativt ansvarig för bolagens löner men även få utvecklingsmöjligheter och vara delaktig i mer löpande redovisningsuppgifter. Du kommer att rapportera till CFO och tillhöra ett härligt ekonomiteam som idag består av fem duktiga ekonomer med olika roller. Utöver det kommer du få vara en del i en spännande och dynamisk miljö där det ständigt händer saker.

Vad Gazella erbjuder dig

I utbyte mot ditt driv och din ambition erbjuder Gazella en lärorik, utvecklande och spännande miljö bland engagerade kollegor. På Gazella jobbar vi aktivt med vår personalkultur. Du erbjuds en roll på ett företag i en familjär kultur, där man trivs och har roligt på jobbet. Gazella håller fanan högt gällande konsult och personalvård, där balans mellan privatliv och arbetsliv är viktigt. Vi erbjuder hybridkontor, där man har möjlighet att arbeta delvis på distans, delvis från kontoret, som ligger i hjärtat av Östermalm. Du erbjuds också förmåner som friskvård, företagsmassage, sjukvårdsförsäkring och försäkringsrådgivning samt tillägg till föräldrapenning. Vi varvar hårt arbete med glädje och för att hålla teamkänslan på topp har vi har alltid många aktiviteter på gång, för att se mer om det kika in på vår instagramsida: gazella.se

Din utmaning

I rollen som löneansvarig på Gazella kommer du att:

 • Ansvara för konsulter och internt anställdas löner, ca 150 löner från ax till limpa.
 • Ansvara för att skriva anställningsavtal, tilläggsavtal, arbetsgivarintyg och tjänstgöringsintyg för våra konsulter och anställda.
 • Kontroll och export av tidrapporter av internt anställda och konsulter.
 • Hantera utlägg, friskvårdsersättning, tillägg/avdrag från förmånsportalen, ersättning av röda dagar, eventuella bonusar och andra manuella händelser.
 • Ansvara för att skapa och skicka utbetalningsfiler till banken.
 • Rapportera AGI och förbereda utbetalningar från bank.
 • Bokföra lönekörningarna i Visma Administration.
 • Medverka i månatliga avstämningar av lönekonton.
 • Ansvara för sammanställning och inskick av rapporter till Statistiska Centralbyrån.
 • Support och stöd i lönerelaterade frågor till konsulter, medarbetare och chefer.
 • Ha kontroll på eventuella ändringar i lagar och praxis inom löneområdet.
 • Delaktighet i löpande bokföring och övrig ekonomiadministration.

Erfarenhet

För den här rollen ser vi gärna att du har en utbildning inom ekonomi och/eller lön. Du har självständigt arbetat med lönehantering och gärna viss redovisning i minst 2–3 år. Vi ser även att du har goda kunskaper i Excel och om du har erfarenhet av Visma Lön ser vi det som meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker dig med ett intresse för löner och ser långsiktigt på yrket. Du är en noggrann, analytisk och ansvarsfull person som håller hög kvalitet i samtliga processer i ditt arbete. Då rollen innebär många kontakter internt i en familjär kultur söker vi dig som är social, hjälpsam och kommunikativ samt trivs med att samarbeta med andra. Det kommer finnas utrymme att utvecklas och delta i andra frågor som rör personal och Gazellas verksamhet, vi ser därför att det även är viktigt att du är en initiativtagande person.

Om Gazella

Gazella är specialister på rekrytering och interimslösningar inom ekonomi. Sedan Gazellas start 2014 har vi skapat höjdpunkter i människors liv genom att hjälpa människor vidare i karriären och stöttat företag med att bygga starka ekonomiteam. Vi arbetar i specialiserade team som arbetar nära våra experter som själva kommer från linjen, vilket gör att vi har god förståelse för de roller vi tillsätter. Vi är en trygg partner som delar dina mål och utmaningar. Vi arbetar ständigt med attraktiva arbetsgivare i många olika branscher och är ekonomens partner genom karriären. Våra medarbetares höga engagemang, ett skräddarsytt searchverktyg samt vår strukturerade process för att upprätthålla kontakten med medlemmarna i vårt nätverk, gör att vi kan presentera kvalitetssäkrade konsulter redan inom 12 timmar. Läs mer på vår hemsida: gazella.se 

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Registrera ditt CV genom att klicka på ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Sophie Höckenström som är ansvarig för denna tjänst på:  sophie.hockenstrom@gazella.se

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.